Milyonlarca memur için kritik gün geldi! Çıkacak karar her şeyi etkileyecek

Toplantının ana gündem maddesi ekonomideki gelişmeler olacakken Milyonlarca memurun beklediği toplu sözleşme süreci de Kabine'de konuşulan konular arasında yer alacak.

Milyonlarca memur için kritik gün geldi! Çıkacak karar her şeyi etkileyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında bugün gerçekleşmesi beklenen Kabine Toplantısı milyonlarca kişi tarafından merakla beklenmeye devam ederken özellikle memur kesimi Kabine Toplantısı'nda görüşülecek olan Toplu Sözleşme ile ilgili çıkacak karara dikkat kesilmiş durumda.

Kritik konu başlıklarının ele alınacağı Kabine Toplantısı ile ilgili detaylar her geçen gün merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak Kabine'de kritik konu başlıklarının ele alınacağına yer verildi. Gündem maddelerine bakıldığında en önemlisi ekonomi ile ilgili olurken Kabine'de ÖTV düzenlemesinin ardından piyasadaki son durumun yanı sıra, milyonlarca memurun merakla beklediği toplu sözleşme süreci de görüşülecek konular arasında yer alıyor.

MEMURLARIN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ KONUŞULACAK!

En son 3 Temmuz tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından 24 Temmuz Pazartesi bugün saat 15:00'da gerçeklemesi beklenen Kabine Toplantısıyla ilgili detaylar merak konusu olurken Kabine Toplantısının görüşülecek konuları arasında milyonlarca memuru yakından ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi de yer alıyor.

Toplantının ana gündem maddesi ekonomideki gelişmeler olacakken Milyonlarca memurun beklediği toplu sözleşme süreci de Kabine'de konuşulan konular arasında yer alacak. 3 gün süren Körfez Turu'nun tamamlanmasının ardından bugün Kabine Toplantısı gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından gerçekleştireceği açıklamada merak edilirken özellikle de peş peşe gelen zamların ardından ne gibi gelişmelerin olacağı merak konusu oldu.

EKONOMİK GELİŞMELER DE ELE ALINACAK!

Milyonlarca memurun uzun bir süredir beklediği konu başlıklarından birisi de toplu sözleşme süreci olurken bugün memurlar ile ilgili dikkat çeken konu başlıkları netliğe kavuşabilir. Genel olarak saymak gerekirse Kabine Toplantısı'nda konuşulacak konular arasında memurların toplu iş sözleşmesi, ekonomik gelişmeler, Körfez Turu ve Tahıl anlaşması yer alacak.

SONRAKİ HABER