Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak

Hat kullanan milyonlarca vatandaş, abonesi oldukları operatör şirketleri tarafından aranmaya başladı. Aboneler 2024 yılının gelmesi ile beraber şirketler tarafından aranarak bilgilendirilen aboneler, duydukları yeni tarife ücretleri karşısında şoke oldu. Oldukça zamlı ücretlerle karşılaşan vatandaşlar aboneliklerini devam ettirip ettirmemekte kararsız kaldı.

Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak

2024 yılının gelmesi ile beraber pek çok kalemde zamlar gündem oldu. Yeni zamlar açıklanmaya devam ederken söz konusu zamlara bu kez operatör abonelik ücretleri de eklendi. Yeni yılla beraber yeni zamlar gündem olurken milyonlarca hat sahibi zamlı tarifeler için aranmaya başlandı.

Müşteri temsilcileri, abonelik ücretlerinin arttığını ve zamlı tarifelerin yeni miktarlarını açıklarken telaffuz edilen rakamlar hayli uçuk geliyor. Operatör şirketleri, hat sahipleri için flaş zam açıklamasını yaparken yeni yıl zammının tüm fiyat etiketlerine yansıması ile birlikte şirketler de paket ve tarifelere yeni zamları uyguladı.

HAT SAHİPLERİNE ZAMLI TARİFELER DUYURULDU

Yeni yılda paket ve tarifelerin zamlandığı açıklanırken bu zamlardan hat sahipleri de nasibini aldı. Hem aboneliklerini yenileyecek olanlar hem de biten paketini yenileyecek olanlar fahiş fiyatlarla karşılaşırken bu zamlar da kara kara düşündürmeye başladı.

Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak

Operatör şirketleri abonelerini zamlı tarifeler hakkında bilgilendirerek ‘kampanya’ adı altında taahhüt sürelerine dair görüşmek için ararken belirtilen en düşük taahhüt ücreti 300 lira bandının üzerine çıktı.

Milyonlarca hat sahibine mesaj gönderildi! Zam resmen geldi eski ücretleri unutun çok cep yakacak - Resim : 2

Söz konusu zam nedeniyle aboneler şikayetlerini sosyal medya platformlarında dile getirirken en düşük kapsamlı tarifelerin fiyatlarının 300 liradan başlaması ve 750 lira bandına ulaşması ise isyan ettirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER