Milyonlar dikkat zamma son 2 saat kaldı! Yetişemezseniz litresi 38, 83 TL'den alacaksınız

Bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatlarının yeniden güncelleneceği konuşulmaya başlanırken akaryakıt fiyatları ile ilgili detaylar merak konusu oldu.

Milyonlar dikkat zamma son 2 saat kaldı! Yetişemezseniz litresi 38, 83 TL'den alacaksınız

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler nedeniyle vatandaşlar sık sık zam haberlerini takip ederken akaryakıta zam geleceği konuşulmuştu. Akaryakıta zam geleceği iddiası gündeme damga vururken bugün geleceği konuşulan zammın miktarı belli oldu.

Bu gece yarısından itibaren akaryakıt fiyatlarının yeniden güncelleneceği konuşulmaya başlanırken akaryakıt fiyatları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Gelen bilgiler doğrultusunda motorin fiyatlarına zam geleceği belirtildi.

MOTORİN ZAMMI YOLA ÇIKTI!

Dolar kurunun yükselişi, enflasyon derken etiketlere bu durum yansıdı. Son olarak dolar kurunun etkisi ile zamlanmaya devam eden akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin yaka silkmesine neden olurken akaryakıt fiyatlarına bir zammın daha geleceği açıklandı. Bu gece yarısından itibaren zam geleceği konuşulan akaryakıt fiyatları için vatandaşlar kuyruğa girerken zammın gelmesine sadece bir kaç saat kaldı.

5a09b549d3806c806839009d.webp

Akaryakıt piyasasının önde gelen uzmanlarından Cemil Cahit Saraçoğlu araç sahiplerinin canını sıkacak haberi duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Cemil Vahit Saraçoğlu motorin zammını duyurarak ''Motorine 1.81 TL zam Yurtdışı ürün fiyatlarındaki artış nedeniyle motorine bu gece yarısı (10 Ağustos) 1.81 TL civarı zam bekleniyor. Zammın ardından motorin Ankara'da 38.83 liradan, İstanbul'da 38.34 liradan, İzmir'de 39.02 liradan satılacak.'' ifadelerine yer verdi.

1,81 TL ZAM GELİYOR!

Bu gece yarısından itibaren gelmesi beklene motorin zammı için vatandaşlar kuyruğa girerken zammın pompalara yansımasına sadece iki saat kaldı. 11 Ağustos 2023 Cuma gününden itibaren motorin fiyatlarına zam yansımış olacak ve araç sahibi vatandaşlar motorini zamlı fiyatları üzerinden almış olacak.

SONRAKİ HABER