Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir, kimlere, ne kadar veriliyor?

Yeni yıla girilecek olması ile birlikte büyük ikramiye kazanma hayali olan kişiler bilet almaya devam ediyor. Büyük ikramiye ve amortinin yanı sıra teselli ikramiyesinin de ne olduğu ve kimlere, hangi miktarda verildiği merak ediliyor.

Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir, kimlere, ne kadar veriliyor?

2024 yılına girmemize sayılı gündeler kalırken vatandaşların bilet alma heyecanı da devam ediyor. Milli Piyango bileti alarak ikramiye kazanma hayali olan kişiler, tam, yarım ya da çeyrek bilet almaya devam ediyor.

Milli Piyango bileti alanlar kaç rakam karşılığı hangi tutarda ikramiye alacağını sorgularken teselli ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi tarihi yaklaştıkça merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı gerçekleşecek olan Milli Piyango çekilişinde teselli ikramiyesinin ne kadar olacağı merak ediliyor. Vatandaşlar ‘’Teselli ikramiyesini kimler kazanacak? Teselli ikramiyesi nedir?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR, NE KADAR?

‘’Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir, kimlere verilir?'' sorusu gündeme taşındı. Milli Piyango teselli ikramiyesi sorgulama detayları merak edilirken bir yandan da Milli Piyango'da büyük ikramiyeyi almaya çok yaklaşan fakat ufak bir farkla kaçıran kişilere teselli ikramiyesi verileceği bildirildi.

Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir, kimlere, ne kadar veriliyor? - Resim : 2

Teselli ikramiyesi, Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiye tutarıdır. Teselli ikramiyesi tutarı 31 Aralık 2023 Pazar günü yapılacak çekilişte belli olacak. Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden tahsil edilebiliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER