Milli Emlak yayımladı! O illerde konutlar 311 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kamu lojmanları uygun fiyatlarla vatandaşlar için satılığa çıktı.

Milli Emlak yayımladı! O illerde konutlar 311 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Peş peşe gelen zamların ardından konut piyasasındaki fiyatlar da yükseldi. Konut piyasasındaki fiyatların yükselmesinin ardından vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalırken Milli Emlak'ta yayımlanan ilanlar oldukça dikkat çekti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kamu lojmanları uygun fiyatlarla vatandaşlar için satılığa çıktı. Uzun süredir Türkiye'de kamu konutları vatandaşlara satılırken yayımlanan yeni ilan dikkat çekti.

MİLLİ EMLAK YAYIMLADI!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak Müdürlüğü tarafından devlet mülkiyeti altında olan kamu konutları satışa çıkmaya devam ederken son ilanlar çerçevesinde detaylar merak edilmeye başlandı. Konut sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi detayları araştırmaya başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olan Milli Emlak Müdürlüğünce satışa çıkarılan konutların detayları merak edilirken satışa çıkarılan bu konutlar ihale yöntemi ile alıcılarını bulmaya devam ediyor.

311 BİN TL'DEN BAŞLIYOR!

Emlak piyasasında özellikle de son dönemlerde yaşanan fiyat artışları vatandaşları farklı şekilde konut sahibi olmaya yönlendirirken özellikle de emlak piyasasına kıyasla uygun bir fiyatla vatandaşlarla buluşturulan Milli Emlak konut ilanları bu noktada dikkat çekmeye devam ediyor.

thumbs-b-c-843f8358635024675915cd5965709075.jpg

Farklı illerde ve bölgelerde konut ilanları yayımlanmaya devam ederken Zonguldak Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yeni bir ilan yayınlandı. Zonguldak Karadeniz Ereğli’de bulunan lojmanların ihale yöntemi ile vatandaşlar satılacağı açıklandı. Toplamda bu yöntemle 17 konut satışının gerçekleşeceği açıklandı.

İLANLARI KAÇIRMAYIN!

Bunun yanı sıra Ankara içinde kamu konutlarının satışa çıkarılacağına yönelik ilanlar verilmeye devam edilirken Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara Çankaya ilçesinde bulunan kamu konutlarının satış ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45'inci maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 9- 12 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleşmişti.

Ödemelerin 2 şekilde gerçekleştiği Taksitli ödeme yapmak isteyenler önce ihale bedelinin yüzde 25’ini peşin olarak ödeyecekleri ve kalan tutarı ise 2 yıl boyunca eşit taksitler halinde ödeme imkanları olacakları duyuruldu. Bu sürede borca yasal faizin de uygulanacağı belirtilirken tüm ödemenin kredi kullanılarak da yapılabileceği belirtildi.

Ankara'da da kamu konutlarının satışa çıkması durumunda anında haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayınız.

SONRAKİ HABER