Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun!

Milli Emlak üzerinden devlete bağlı satışlar yapılmaya devam ediyor. Konut, arsa, tarla gibi taşınmaz fiyatlarının hayli arttığı dönemde Hazine'ye ait konut alanlarının satışa çıktığı öğrenildi. 24 adet konut alanının satıldığı il belli olurken 537 bin liradan başlayan fiyatlarla satış yapılacağı öğrenilfi.

Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun!

Ülkemizde konut satış fiyatları bir hayli arttı. Konut fiyatlarının yükselişini takip eden arsa, tarla gibi taşınmazlar da cepleri zorlamaya başladı. Kira derdinden kurtulmak ya da bir yatırım yapabilmek amacıyla araştırmalarını sürdüren vatandaşlar için Milli Emlak'ın ilanları çare oldu.

Milli Emlak, Hazine arazisinden konut alanlarının satışa çıktığını duyururken Başkent Ankara'da 24 adet konut alanının 537 bin liradan satışa çıktığı öğrenildi. Açık teklif usulü ile yapılacak olan satışlar için başvuru bedelleri de belli olurken Ankara'da satışı yapılacak olan 24 adet hazine arazisinden kont alanına dair bilgileri derledik.

ANKARA'DA HAZİNE ARAZİSİNDEN KONUT ALANI SATIŞI YAPILACAK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, ilan.gov.tr'de konut alanı satışı için ilan yayımladı. Hazine'ye ait 24 adet konut alanı ihaleyle satışa sunulacak. Hazine varlıklarının ekonomiye kazandırılması adına yürütülen program kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Müdürlüğü, hazine varlıklarının Ankara'da satışa çıkarıldığı bilgisine yer verirken satışlara ilişkin detaylar da belli oldu. Dik, açık teklif usulü şeklinde yapılacak olan satışların bilgilerinin yer aldığı tablo da detaylı şekilde paylaşılırken satış fiyatlarının 537 bin liradan başladığı bildirildi.

Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun!

Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun! - Resim : 2

Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun! - Resim : 3

Ankara'da satışı yapılacak olan konut alanı müzayedesi, 13 - 14 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İnternet katılımı 12 Nisan 2023 günü saat 10:30 itibari ile sone erecek.

Milli Emlak Hazine'den konut alanı satışına başladı! 537 bin TL'den konut arazisi almak için elinizi çabuk tutun! - Resim : 4

Hazineye ait taşınmazların karşılarında belirtilen saat ve tarihinde; Ulus Emlak Müdürlüğünce, seymen Emlak Müdürlüğünce kurulacak komisyonlar huzurunda; 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile ayrı ayrı sırasıyla satış ihalesi yapılacak. İhaleye katılacak isteklilerin her taşınmaz için ayrı ayrı geçici teminat yatırılması gerekecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER