Milli Emlak Ankara ve 18 ilde 712 hazine arazisini 2.500 TL'den satışa çıkardı! Yatırımlık ve oturmalık işte ilanlar

Konut fiyatları malzeme ücretleri, çalışan ücretleri hesaba katıldığında bir hayli yükselirken ev sahibi olmak vatandaşlar için hayallerin bile ötesinde kalmıştı.

Milli Emlak Ankara ve 18 ilde 712 hazine arazisini 2.500 TL'den satışa çıkardı! Yatırımlık ve oturmalık işte ilanlar

Son dönemlerde dolar kurunun yükselmesi, peş peşe gelen zamlar ve Türk Lirası'nın değer kaybetmesi piyasaları yakından etkilerken özellikle de konut piyasasında fiyatların arşa çıkmasına neden oldu. Konut fiyatları malzeme ücretleri, çalışan ücretleri hesaba katıldığında bir hayli yükselirken ev sahibi olmak vatandaşlar için hayallerin bile ötesinde kalmıştı.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar uygun ilanları takip etmeye devam ediyor. Sürekli olarak yükselen fiyatlar nedeniyle ev almak özellikle de yatırımcılar tarafından tercih edilirken sürekli artan fiyatlar nedeniyle konut sahibi olmak bir yatırım aracı olarak görülmeye başlandı.

UYGUN ARAZİLER SATIŞA ÇIKTI!

Konut maliyetlerinin artması nedeniyle vatandaşlar daha çok arazilere yönelmeye başlarken arazi fiyatları dikkat çekti. Başta Başkent Ankara olmak üzere 18 ilde Milli Emlak tarafından yayımlanan 712 hazine arazisi 2.500 TL'den satışa çıkarken yatırım amaçlı arazi satın almak isteyen vatandaşların dikkatini çekti. Yatırım ya da kullanımlık fark etmeksizin vatandaşlar uygun arazi ilanlarını yakın takibe alırken Milli Emlak tarafından yayımlanan ilanlar araştırma konusu oldu.

Büyükşehirlerde arazi fiyatları katlanarak artmaya devam ederken fiyatlar daha da artmadan yatırım amaçlı ya da oturma amaçlı kullanmak isteyen vatandaşlar uygun fiyatlı arazi ilanlarına göz atmaya devam ederken Milli Emlak tarafından yayımlanan arazi ilanları dikkat çekti. Vatandaşlar Milli Emlak ilanlarına göz atmaya başladı.

18 İLDE YATIRIMLIK ARAZİ

Fiyatların epey yükseldiği bu dönemde uygun ilanları kaçırmak istemeyen vatandaşlar için Milli Emlak'tan duyuru geldi. Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan arazi ilanlarından bazıları şu şekilde yer aldı;

whatsapp-image-2023-07-30-at-10-29-19.jpeg

Başta Başkent Ankara olmak üzere Konya gibi 18 ilde 712 hazine arazisini 2.500 TL'den sayışa çıkaran Milli Emlak arazi ilanları araştırma konusu oldu. Sizlerde uygun fiyatlı arazilere göz atmak istiyorsanız Milli Emlak ilanlarına resmi internet sitesi üzerinden göz atabilirsiniz.

whatsapp-image-2023-07-30-at-10-29-02.jpeg

ÖZEL HABER/ Açelya Turgut/ haberankara.com

SONRAKİ HABER