Migros Marketlerde seç al kampanyası başladı o ürünler kapış kapış gidiyor! 80 liradan ayçiçek yağı kapanın elinde kalıyor!

Marketlerin indirimleri artan gıda fiyatlarının ardından vatandaşların radarına girdi. Gıda ürünlerindeki zamlar market raflarına yansımaya devam ederken vatandaşlar da indirim takiplerine devam ediyor. Her hafta yeni bir kampanya duyurusu yayımlayan Migros Marketler, bu kez seç al kampanyasını müşterileri için duyurarak detaylandırdı.

Migros Marketlerde seç al kampanyası başladı o ürünler kapış kapış gidiyor! 80 liradan ayçiçek yağı kapanın elinde kalıyor!

Artan enflasyon ve döviz kuru nedeniyle gıda fiyatları zamlanmaya devam ediyor. Özellikle yeni yılın gelişi ve maaşlarına yapılan zamlarla birlikte gıda fiyatlarına da çeşitli zamlar yansıdı. Market rafları güncellenmeye devam ederken marketlerin indirimleri de vatandaşların takibinde yer edinirken Migros, yılın önemli bir kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Market raflarına gelen zamların ardından pek çok vatandaş, yeni bir indirim kampanyasından faydalanmak isterken zincir marketlerin indirimleri de müşterileri de müşterilerin radarına girmeye devam ediyor. Haftalık olarak indirim kampanyalarını yenileyerek resmi internet sitesinden duyuran Migros Marketler bu kez ‘Seç Al’ indirimleri ile kampanyalı ürün satışı yapacağını açıkladı. Seç Al indirimleri ile 25 liradan satışlara başlayacağını açıklayan Migros Marketler zinciri, resmi internet sitesi üzerinden kampanyaya ilişkin detayları müşterilerine duyurdu.

MİGROS'TA 25 LİRADAN SEÇ AL İNDİRİMLERİ BAŞLADI

25 liradan başlayan fiyatlarla satış yapacağını duyuran Migros, kampanya detaylarını ''4-17 Ocak tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan 25 TL ve üzeri alışverişlerde farklı ürünlerde farklı indirim oranları uygulanacaktır. Kampanyadan faydalanabilmek için kampanyalı ürünler haricinde 25 TL'lik sepet oluşturman gerekmektedir. Her 25 TL'lik alışverişte seç al kampanyası geçerli olacaktır. İndirim sepette düşecektir. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Ürünler dönemsel olarak değişmektedir. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürün/ürünlerde iade talebinde bulunduğunuzda; sipariş içerisinde yararlanmış olduğunuz kampanya koşullarına uygun olarak indirim tutarı, iadesi talep edilen ürünlere bedeli oranında yansıtılacak olup iade ettiğiniz üründen söz konusu indirim tutarı düşülerek ücret iadesi gerçekleştirilecektir.'' ifadeleri ile duyurdu. 'Seç Al' kampanyasına dahil edilen ürünleri açıklayan Migros, ürünlerini tek tek açıklarken 80 liradan ayçiçek yağı satışı yapacağını belirtti.

MİGROS SEÇ AL İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİNİ DUYURDU

Ülker Probis 10'Lu 280 G 25 TL'LİK SEPETTE 25 TL
Uzman Kasap Cızbız Köfte 200 G 25 TL'LİK SEPETTE 65 TL
Fuse Tea Soğuk Çay Limon Aromalı İçecek 6X330 Ml Kutu 25 TL'LİK SEPETTE 65 TL
Fuse Tea Soğuk Çay Mango Ananas Aromalı İçecek Kutu 6x330 Ml 25 TL'LİK SEPETTE 65 TL

Migros Marketlerde seç al kampanyası başladı o ürünler kapış kapış gidiyor! 80 liradan ayçiçek yağı kapanın elinde kalıyor!Migros Marketlerde seç al kampanyası başladı o ürünler kapış kapış gidiyor! 80 liradan ayçiçek yağı kapanın elinde kalıyor! - Resim : 2
Fuse Tea Soğuk Çay Karpuz Aromalı İçecek Kutu 6X330 Ml 25 TL'LİK SEPETTE 65 TL
Bahçıvan Dilimli Beyaz Peynir 420 G 25 TL'LİK SEPETTE 65 TL
Yudum Ayçiçek Yağı 2 L 25 TL'LİK SEPETTE 79,9 TL
Dove Şampuan Yıpranmış Saçlar İçin Yoğun Onarıcı 600 ML 25 TL'LİK SEPETTE 75 TL
Fairy Platinum Hijyen Sıvı Bulaşık Deterjanı 1500 Ml 25 TL'LİK SEPETTE 84,9 TL
Erşan Vakumlu Kangal Sucuk 250 G 25 TL'LİK SEPETTE 79,9 TL'den satışa sunuldu .

Söz konusu seç al indirimlerine dahil olan ürünleri satın almak için 17 Ocak günü market kapanış saatine kadar Migros'u ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER