Midyeci Ahmet halka arz mı olacak, ne zaman fiyatı ne kadar?

SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların takibinde yer ediniyor. SPK'nın bültenleri ile halka arz edeceği açıklanan şirketlerle ilgili araştırmalar sürerken halka arz rüzgarına Midyeci Ahmet'in de katılacağı açıklandı.

Midyeci Ahmet halka arz mı olacak, ne zaman fiyatı ne kadar?

Midyeci Ahmet halka arz mı olacak, ne zaman fiyatı ne kadar? - Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) yayımladığı bültenlerle halka arz edecek şirketler kamuoyuna duyurulmaya devam ediyor. Halka arz edeceğini açıklanan şirketler yatırımcıların takibinde yer alıyor.

Yeni halka arz olacak şirketler kamuoyunun gündeminde yer alırken Midyeci Ahmet'ten yeni bir açıklama geldi. Midyeci Ahmet'in halka arz edeceği ile ilgili olarak yapılan açıklamanın ardından detaylar merak edildi.

midyeci-ahmet-halka-arz-mi-olacak-ne-zaman-fiyati-ne-kadar.jpg

MİDYECİ AHMET'TEN HALKA ARZ AÇIKLAMASI

Kamuoyunda Midyeci Ahmet markasıyla bilinen Ahmet Çiçek, yayımladığı bir video ile şirketi Borsa İstanbul'da (BİST) halk arz etme kararı aldıklarını açıkladı. Borsada halk arz çılgınlığı devam ederken son arz haberi Midyeci Ahmet'ten geldi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Midyeci Ahmet, özellikle Uzak Doğu pazarında ciddi bir potansiyel olduğunun altını çizerek halka arz yoluyla markayı daha da büyütme hedefinde olduklarını belirtti. Midyeci Ahmet markasının sahibi Çiçeki "Sizinle büyümek, sizin sayesinde var olmak istiyorum. Büyürken de size kazandırmak istiyorum. Bu yüzden borsaya girmek, halka arz etmek kararı almak üzereyim" dedi.

midyeci-ahmet-halka-arz-mi-olacak-ne-zaman-fiyati-ne-kadar-001.jpg

Halka arz konusunda henüz son karar vermediğini dile getiren Çiçek, biraz daha araştırma yapmak istediğini belirtti. Midyeci Ahmet'in halka arza ilgili olarak ilerleyen günlerde net bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER