MHR Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Halka arzlar yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. SPK'nın halka arz edeceğini açıkladığı MHR Gayrimenkul'ün ne zaman talep toplamaya başlayacağı ve kaç lot vereceği merak edildi. Detayları ile beraber merak edilenleri derledik.

MHR Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Son günlerin en popüler yatırım aracı borsadaki halka arzlar olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılar ve yatırımcı adayları Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenleri takip ederken halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. SPK'nın açıklamaları doğrultusunda halk arz edecek şirketlerle ilgili detaylar araştırma konusu olmaya devam ediyor. MHR Gayrimenkul'ün halka arz edeceğinin açıklanması ile birlikte yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere detayları sorgulamaya başladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak isteyenler ''MHR Gayrimenkul halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. MHR Gayrimenkul hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com olarak detayları derledik.

MHR GAYİRMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?

Mhr Gayrimenkul halka arz tarihlerini yatırımcılar takip ediyor. MHR GYO'nun halka arzı hakkında ayrıntılar yatırımcılar tarafından merak edilirken MHR Gayrimenkul'ün halka arz tarihi, fiyatı ve lotu belli oldu.

mhr.jpeg

MHR Gayrimenkul halka arzının 12 -13 Ekim tarihleri arasında olacağı açıklandı. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz fiyatı 4,30 TL olarak açıklanırken halka arz lotu dağıtım yönteminin eşit dağıtım olduğu bildirildi. 207.000.000 lot veren MHR Gayrimenkul'ün halka arz sonuçlarının haftaya açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER