Metro Marketler'den alışveriş yapan herkese güzel haber! Hediye para verilecek

Ülkemizin en sık tercih edilen marketleri arasında olan Metre Marketler'den güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Metro Marketler'de alışveriş yapanlara duyuru yapıldı. Hediye para verileceği ve bahsi geçen kampanyanın ay sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Metro Marketler'den alışveriş yapan herkese güzel haber! Hediye para verilecek

Ziraat Bankası ve Metro Marketler arasında düzenlenen kampanyanın detaylarına göre 200 TL Bankkart TL verilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler için son tarihin 29 Şubat 2024 olduğu açıklandı. Tek seferde yapılacak ilk 2.500 TL ve üzeri alışverişlerde 200 TL Bankkart TL verileceği duyuruldu.

200 TL BANKKART TL VERİLECEK

Açıklamasını Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yaptı. Banka, açıklamasında 1-29 Şubat 2024 tarihleri arasında tek seferlik 2.500 TL’lik alışverişlerde 200 TL hediye verileceğini belirtti. Banka, hediye ödemesine ilişkin, “Bankkart'ınız ile Metro Marketler'den tek seferde yapacağınız ilk 2.500 TL ve üzeri alışverişinize 200 TL Bankkart Lira verilecektir” açıklamasını yaptı.

Metro Marketler'den alışveriş yapan herkese güzel haber! Hediye para verilecek

KAMPANYA KOŞULLARI AÇIKLANDI

Kampanya koşulları da bu kapsamda tek tek açıklandı. Bu ayın sonuna kadar devam edecek olan kampanyada banka koşulları şu şekilde duyurdu:

  1. Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den ve SMS ile katılabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından Kampanyaya Katıl butonu tıklanmalı veya METRO yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  2. SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Ziraat Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir.
  3. Kampanya müşteri bazındadır ve kampanya dönemi boyunca en fazla 200 TL Bankkart Lira kazanılabilir.
  4. Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 7 Mart 2024 tarihinde yüklenecek olup, 17 Nisan 2024 tarihine kadar sadece Metro Marketlerde kullanılabilir, kullanılmayan Bankkart Liralar 18 Nisan 2024 tarihinde geri alınır.

Kampanyadan sadece bireysel kart sahibi Bankkart müşterilerinin yararlanabileceği ifade edildi. Katılım sağlamayanların ödül kazanamayacağı ifade edilirken, peşin ya da gıda dışı taksitli alışverişlerin de kampanya kapsamında dahil olduğu aktarıldı.

Banka müşterilerinin bu kampanyadan yararlanmak için “Kampanyaya katıl” butonuna tıklamalı ya da METRO yazarak 4757’ye SMS göndermeleri gerekiyor.

SONRAKİ HABER