Mert Başaran duyurdu: Ekonomik Kurtuluş Savaşı başladı!

Yapmış olduğu açıklamalar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Başaran Ekonomik Kurtuluş Savaşı başladığını duyurdu. Başaran bu savaştan galibiyet ile çıkmak isteyenlerin yapmaları gerekenleri açıkladı.

Mert Başaran duyurdu: Ekonomik Kurtuluş Savaşı başladı!

Mert Başaran insanların ekonomik olarak yaşanan bir kurtuluş savaşı içerisinde olduğunu ancak kimsenin bunun farkında olmadığını söyledi. Sistemin tükettirmek üzere çalıştığını belirten Mert Başaran insanların bir çoğunun ihtiyacı olmayan şeyleri aldıklarını, almamaları gereken şeyleri aldıklarını bu nedenle de geçim sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

MERT BAŞARAN: ALMAMAMIZ GEREKEN ŞEYLERİ ALIYORUZ!

Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Mert Başaran insanların büyük bir çoğunluğunun almaması gereken şeyleri aldıklarını bu nedenle de geçim sıkıntısı yaşadıklarını söyledi. Mert Başaran sistemin tüketim üzerine kurulu olduğunu, pek çok kişinin almaması gerektiği şeyleri aldığını söyledi.

Başaran insanların bir şey almadan önce "ihtiyacım var mı?" sorusuna yanıt vermeleri gerektiğini belirterek "Her hafta aynı ceketi giyiyorum ya. Okul üniforması gibi yani. Ben aptal mıyım kardeşim? Parasız mıyım? Değilim! Niye almıyorum ya? Çünkü gereksiz, saçmalık. Bu ülkenin buna ihtiyacı yok. Bu ekonominin buna ihtiyacı yok. Bu doğanın buna ihtiyacı yok.

Ben müsvedde kullanıyorum hâlâ. Bir kağıt yazdım mı o kağıdı atmıyorum. Ama bakıyorum şimdi; adamın parası yok 2 tane kağıdı alıyor fırlatıyor, 2 tane kağıdı alıyor fırlatıyor. Olmaz! Selpak, kullanıyor atıyor. Hayır, onun yarısını keseceksin yarısını kullanacaksın." diyerek atalarımızın böyle büyüdüğünü söyledi.

Ülke ekonomisi olarak zor günler geçirdiğimizi belirten Mert Başaran Kurtuluş Savaşı'nın böyle kazanıldığını belirterek insanların ekonomik kurtuluş savaşı içerisinde olduğumuzu bilmeleri gerektiğini söyledi. Bu savaştan çıkmak isteyen kişilerin gereksiz alışverişe son vermeleri gerektiğini belirten Mert Başaran özellikle de fazla alışverişin kişilerin geçim sıkıntısı çekmesine neden olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER