Merkez Bankası PPK yılın son faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merkez Bankası PPK faiz kararını bugün açıklayacak. PPK faiz kararının açıklanmasını bekleyen vatandaşlar yılın son faiz kararı için araştırmalarına başladı. Merkez Bankası tarafından açıklanan kararlar yakından takip edilirken bir yandan da kararın açıklanacağı tarih için bekleyişe geçildi.

Merkez Bankası PPK yılın son faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Ülkemizde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan faiz kararları yakından takip ediliyor. TCMB tarafından açıklanan faiz kararları piyasaları etkilemeye devam ederken faiz kararı için beklenmeye de devam ediyor. Aralık ayı faiz kararı için bekleyen vatandaşlar ‘’TCMB aralık ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

TCMB faiz kararı için nefesler tutuldu. Yılın son faiz kararı yapılacak toplantı sonrasında açıklanacak. Merkez Bankası kasım ayı toplantısında şahin bir faiz artışı ile politika faizini yüzde 35 seviyesinden yüzde 40’a çıkarmıştı. Bu kararla beraber ‘’Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Aralık faiz kararı ne olacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Merkez Bankası PPK yılın son faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? - Resim : 2

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Merkez Bankası aralık ayı faiz kararı 21 Aralık Perşembe saat 14:00'te açıklanacak. Açıklanacak karar için gözler toplantıya çevrilmişken uzmanlar da faiz artışı kararının devam edeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Faiz artışları devam ederken 21 Aralık tarihinde açıklanacak faiz kararı için gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda olacak. Saat 14.00'da da toplantının sonucu açıklanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER