Memurların 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak?

Memur maaş zammı ile ilgili gelişmeler çalışanların gündeminde yer alıyor. Memurlar ocak ayı itibariyle geçerli olan zamlı maaşlarını alırken bu kez 14 günlük maaş farklarının ne zaman yatacağına ilişkin sorulara yanıt aramaya başladı.

Memurların 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak?

Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni yıl zammı belli oldu. Memurun Ocak - Temmuz 2024 döneminde alacağı zam belli olurken bu kez gözler maaş farklarının yatacağı tarihe çevrildi. Memur maaş zammının belli olmasının ardından zamlı memur maaşları hesaplara yatırılmaya başladı.

Maaşlarını ayın 1'i ile 14'ü arasında alan memurlar için maaş farkı ödemesi yapılacağı açıklanırken ‘’Memur maaş farkları ne zaman hesaplara yatırılacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. Memur maaş zammının belli olmasının ardından hesaplara geçen zamlı ödemelere ilişkin fark ödemesi de bekleyen memurlar, araştırmalarına devam ederken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

2024 MEMUR MAAŞ FARKI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Memur ve memur emeklisine yüzde 49,25 oranında zammın kesinleşmesinin ardından gözler zamlı memur maaşları ve memur maaş farklarının ödeneceği tarihe çevrildi.

Memurların 14 günlük maaş farkları ne zaman yatacak?

Zamlı memur maaş farklarının ne zaman hesaplara yatacağı merak edilirken bazı sorulara da yanıt aranmaya başladı. Milyonlarca memurun alacağı zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlenirken zamlı memur maaşları hesaplara yatırılmaya başlandı. Ancak memurların dört gözle beklediği maaş farklarının ödeneceği tarih ise henüz netleşmedi. Ancak yapılan tahminlere göre memurların maaş farkı ocak ayı sonuna kadar hesaplara yansıtılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER