Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan mülakatsız atama paylaşımı!

Bugün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın tarafından öğretmenlere uygulanacak olan mülakat yöntemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan mülakatsız atama paylaşımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan yeni karar ile birlikte öğretmenler için atamaların mülakat yolu ile yapılacağı belirtilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından kimi öğretmen adayları tarafından bu karar olumlu karşılansa da pek çok öğretmen adayı tarafından sosyal medyada da tepkiler dile getirilmeye başlandı.

Konu hakkında gelen tepkilere bir yenisi daha eklendi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda öğretmenlere uygulanacak olan mülakat ile atama hakkında açıklama yapıldı. Öğretmenlere bu konuda destek verdiğini duyurdu.

ÖĞRETMENLERE UYGULANACAK MÜLAKATLI ATAMA HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!

Bugün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın öğretmenler hakkında duyuru şu şekildeydi;

"Meslektaşlarımızın;

Öğretmene Mülakatsız Takvim talebi makul, masum ve mümkün bir taleptir.

Gereğinin yapılacağına ilişkin umudumuzu ifade ediyor, Eğitim-Bir-Sen olarak dün nerede duruyorsak bugün de meslektaşlarımızla aynı noktada duruyor, aynı cümleyi kuruyoruz.

?? 7433 sayılı kanunla sözleşmeden kadroya geçen kamu görevlilerinin 7433AileBirliği talepleri de Anayasa'nın aile bütünlüğü konusundaki amir hükmünün yerine getirilmesi, verilen sözün ise karşılığını bulması talebidir.

Gereği yapılmalı, beklenti karşılanmalıdır."

SONRAKİ HABER