Meka Beton halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Meka Beton'un talep toplamaya ne zaman başlayacağı ve kaç lot verdiği merak edildi.

Meka Beton halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Ülkemizde son dönemin en gözde yatırım aracı borsaki halka arzlar olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılar da Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenleri yakından takip ediyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılmaya devam eden halk arzlarla ilgili vatandaşların araştırmaları da devam ediyor. Meka Beton'un halka arz edeceğinin açıklanması ile birlikte yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere araştırmalarına başladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Meka Beton halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Meka Beton hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.

MEKA BETON NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

SPK'nın haftalık olarak yayımladığı bültende Meka Beton şirketinin halka arz edileceği açıklandı. Bununla beraber Meka Beton'un halka arz tarihi gündemdeki yerini aldı.

meka-beton-halka-arz-ne-zaman-kac-lot-verir-hangi-bankalarda-va.jpg

Meka Beton'un halka arz başvurusunun onaylandığı bildirilirken halka arz tarihi merak edildi. Meka Beton, halka arz tarihleri ise henüz belli olmadı.

MEKA BETON HALKA ARZ FİYATI NE KADAR, KÇA LOT VERİYOR?

Meka Beton Santralleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. Halka arz fiyatı 25 TL olarak açıklandı. Meka Beton Santralleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. Halka arzda toplam 16,900,000 Lot veriyor. Talep toplama tarihlerinin ilerleyen günlerde belli olması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER