Mega Metal halka arz sonuçları açıklandı mı, MEGMT kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

SPK'nın açıkladığı halka arzlar yatırımcıların sıkı takibinde yer ediniyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan Mega Metal'in talep toplama sonuçları ve borsada ne zaman işlem göreceği merak edildi. Mega Metal halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeleri derledik.

Mega Metal halka arz sonuçları açıklandı mı, MEGMT kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

Son günlerin en gözde yatırım aracı borsadaki halka arzlar oldu. Yatırımcılar da Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan bültenleri yakından takip ederken halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Halka arzlarla ilgili vatandaşların araştırmaları devam ederken Mega Metal'in halka arz edeceğinin açıklanması ile birlikte yatırımcılar borsadaki yatırımlarını şirket aracılığıyla gerçekleştirmek üzere işlemlerini tamamladı.

Halka arz sonuçları ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler ''Mega Metal halka arz fiyatı ne kadar, hangi bankalarda var, halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, borsa işlem kodu ne?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Mega Metal hisselerinin borsada işlem göreceği tarih merak edilirken detayları derledik.

MEGA METAL HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Mega Metal geçtiğimiz hafta SPK tarafından yayımlanan bülten ile 7 - 8 Aralık tarihleri arasında halka arz edildi. Belirtilen tarihler arasında taleplerini oluşturan yatırımcılar Mega Metal halka arz sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak ederken Mega Metal halka arz sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MEGMT) Halka arzında toplam talebi karşılanan bireysel yatırımcı sayısı 3.868.974 oldu.

Mega Metal halka arz sonuçları açıklandı mı, MEGMT kaç lot verdi, ne zaman işlem görecek?

MEGA METAL NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Halka arza toplam arz büyüklüğünün 3.35 katı talep iletildi. Mega Metal halka arzında bireysel yatırımcılara kişi başı 12 - 13 lot dağıtım yapıldı. Mega Metal'in borsada işlem göreceği tarihler henüz bilinmezken önümüzdeki hafta tarihin belli olması bekleniyor.

Mega Metal halka arzda paylar, 28,30 TL sabit fiyattan halka arz edildi. Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. katılım endeksine uygun değil. Bununla beraber Mega Metal halka arzı ile ilgili olarak 11 Aralık tarihi itibariyle borsa işlem tarihlerinin açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER