Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Bakanlıklar tarafından geliştirilen ve hak sahibi olarak belirlenen kişilerin hesaplarına ödenen Aile Destek Programı ödemelerinin mart ayında hesaplara ne zaman yatırılacağı merak ediliyor.

Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Ülkemizde ihtiyaç sahipleri için yapılan ödemeler ramazan ayının gelişi ile beraber yeniden merak konusu oldu. Mart ayına denk gelen Ramazan ayında ödeme alıp almayacaklarını merak eden sosyal yardım programı yararlanıcıları da araştırmalarına başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan destek ödemeleri vatandaşların gündeminde yer alırken hak sahipleri de mart ayı ödemeleri hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Bu çerçevede ‘’Mart ayı Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

MART 2024 AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerine ilişkin merak edilenleri yanıtladı. Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada mart ayı ödemelerine ilişkin ödeme duyurusu yaptı.

Mart 2024 Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyuran Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere mart ayında toplam 4 milyar lira ödeme yapacaklarını duyurdu. Hak sahipleri ödemelerini e-Devlet üzerinden kontrol edebilecek. Ödemelerin hesaplara yatırılmaya başlanması ile beraber Ramazan ayının hemen öncesinde hesaplara geçen ödemelerin 11 Mart Pazartesi gününe kadar tamamlanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER