Market harcaması yapmadan mutlaka başvurun! Halkbank alışverişleriniz için 750 TL hediye edecek

Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan son açıklamalara göre kişilerin yapacağı market ve gıda harcamalarına özel toplamda 750 lira hediye edileceği öğrenildi.

Market harcaması yapmadan mutlaka başvurun! Halkbank alışverişleriniz için 750 TL hediye edecek

Bu ay alışveriş yapmadan önce mutlaka başvuru yapın! Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan son açıklama ile birlikte market ve gıda alışverişlerine özel kişilere hediye lira verileceği öğrenildi. Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından resmi internet adresi üzerinde gerekli olan tüm bilgilere yer verildi.

MARKET ALIŞVERİŞLERİNİZE ÖZEL HEDİYE LİRA VERİLECEK!

Halkbank tarafından merak edilenler için yapılan açıklamalara göre 01 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Paraf ticari kredi kartları ile yurt içi gıda ve market sektörlerinde tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri birinci, üçüncü ve beşinci harcamaya 250 TL ParafPara, toplamda 750 TL ParafPara verileceği ifade edildi.

Market harcaması yapmadan mutlaka başvurun! Halkbank alışverişleriniz için 750 TL hediye edecek

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Bu çerçevede kişiler için banka tarafından kampanya detayları hakkında yapılan açıklamalar şu şekildeydi;

1 - Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
2 - Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.
3 - Kampanyaya kayıt olduktan sonra harcama yapılmalıdır, kampanya kayıt öncesi yapılan harcamalar ile geçmişe yönelik kampanyadan yararlandırma olmayacaktır.
4 - Aynı gün aynı işyerinde yapılacak harcamaların ilki kampanya kapsamında sayılacaktır.
5 - Kampanyaya gıda ve gıda marketi kategorisine giren fiziki ve sanal iş yerlerinde yapılan harcamalar dahildir.
6 - Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
7 - Halkbank ticari POS’lardan yapılan harcamalar ile mail order harcamaları kampanyaya dahildir.
8 - Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 750 TL'dir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kişilerin toplamda 750 lira kazanacağı bu kampanyaya başvuru yapabilmesi için harcama yapmadan önce 750 veya 750 boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerektiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER