Market alışverişini kartla yapanlara iyi haber! Tam 400 TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız

Market raflarındaki ürünlere her geçen gün yeni bir zam eklenirken yapılan kampanyalar da vatandaşların gündeminde yer alıyor. Market alışverişlerinde kartlı harcamayı tercih edenler için tam 400 lira kar edecekleri bir kampanya duyuruldu.

Market alışverişini kartla yapanlara iyi haber! Tam 400 TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız

2024 yılında market raflarındaki fiyatlar güncellendi. Marketlerde ürün fiyatları güncellenirken bu kez emekli, memur ve asgari ücrete yapılan zamla beraber de marketlerde yeniden fiyat değiştirme mesaisi başladı. Market raflarındaki fiyatlar güncellenmeye devam ederken indirim takipçileri için bu kez banka kampanyası duyuruldu.

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, müşterilerine 400 lira kar edecekleri bir kampanyayı daha duyururken resmi internet sitesi üzerinden detaylara yer verdi. Market alışverişinden karlı çıkmak isteyenler için kampanya detaylarını derledik.

ZİRAAT BANKASI MARKET ALIŞVERİŞİNE 400 TL HEDİYE EDECEK

Resmi internet sitesi üzerinden ‘’Market Alışverişlerinize Toplam 400 TL Bankkart Lira'' ifadelerine yer vererek kampanyayı duyuran Ziraat Bankası, ‘’Bankkart ile anlaşmalı market alışverişlerinizde toplamda 400 TL Bankkart Lira!'' diyerek 31 Ocak tarihinde sona erecek fırsatı yeniden hatırlattı.

Market alışverişini kartla yapanlara iyi haber! Tam 400 TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız

‘’Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 40 TL, toplam 400 TL Bankkart Lira!'' ifadelerine yer veren Ziraat Bankasıi kampanya katılım koşullarını da şöyle listeledi;

31 Ocak 2024 tarihine kadr geçerli olacak kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den ya da MARKET yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanması gerektiği bildirildi.

Market alışverişini kartla yapanlara iyi haber! Tam 400 TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız - Resim : 2

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması zorunluluğu bulunduğundan bahseden Ziraat Bankası, kampanya süresince Bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışverişlerde 40 TL, toplam 400 TL Bankkart Lira kazanabileceğini belirtti.

Market alışverişini kartla yapanlara iyi haber! Tam 400 TL para iadesi alacak kazançlı çıkacaksınız - Resim : 3

Ziraat Bankası'nın sunduğu 400 TL indirimli alışveriş kampanyası detayları için bankanın resmi internet sitesi ya da mobil bankacılık hizmetini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER