Marbl halka arz ne zaman, kaç lot verecek, fiyatı ne kadar?

Bu hafta halka arz olması beklenen Tureks Turunç Madencilik hakkında merak edilenler artarken, fiyatı ve hangi tarihler arasında halka arz olacağı araştırılmaya başlandı.

Marbl halka arz ne zaman, kaç lot verecek, fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından gerekli olan onayların alınarak halka arz olan şirketler arasında giren Tureks Turunç Madencilik hakkında merak edilenler artmaya başladı. Özellikle son dönemde halka arza olan taleplerin de artmaya başlamasının ardından vatandaşlar internet üzerinden sık sık halka arz olacak olan şirketleri araştırma safhasına geçti.

SPK tarafından yayımlanan bülten sonucunda bu hafta Tureks Turunç Madencilik'in de halka arz olacağını öğrenen vatandaşlar, halka arz tarihlerinin ne zaman olduğu, kaç lot verdiği, borsa işlem kodunun ne olduğu ve hangi bankalardan işlem göreceğine ilişkin detaylara bakmaya başladı. "Marbl" kodu ile halka arz olacağı öğrenilen Tureks Turunç Madencilik hakkında detaylar öğrenildi.

MARBL NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

Tureks Turunç Madencilik hakkında gelen bilgilere göre MARBL kodu ile halka arz olarak şirketin 2 Kasım ile 3 Kasım tarihleri arasında halka arz olacakları öğrenildi. Bununla birlikte firma tarafından halka arzın fiyatı ve halka arz büyüklüğü hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Halka arzın künyesi bugün vatandaşlara şu şekilde duyuruldu;

Halka arz öncesi sermaye = 180.000.000 TL

Sermaye artırımı = 48.600.000 TL

Halka arz sonrası sermaye = 228.600.000 TL

Halka Arz Satışa Sunulan Pay Adedi = 58.976.404 adet

Şirket Sermaye Artırımı = 48.600.000 adet

Ortak Satışı = 10.376.404 adet

Birim pay fiyatı = 10,97 TL

Halka Arz Büyüklüğü = 646.971.152 TL

Halka açıklık oranı = %25,8

Yapılan açıklamalara göre hemen hemen tüm bankalar üzerinden borsa işlemleri kategorisi ile birlikte halka arza katılımın gerçekleştirilebileceği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER