Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzı ne zaman, kaç lot verir?

Halka arzlar vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Yeni halka arzlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına devam ederken Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzlarla ilgili detaylar da merak konusu oldu.

Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzı ne zaman, kaç lot verir?

Halka arzları takip eden vatandaşlar Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan açıklamaları gündemine alıyor. SPK, halka arz edecek şirketleri bir bültenle açıklamaya devam ederken Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor.

Limak Şirketler Grubu iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento, halka açılıyor. Halka arzları takip eden vatandaşlar da ‘’Limak Şirketler Grubu halka arzı ne zaman, kaç TL, kaç lot verecek?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına ilişkin detaylar merak konusu olurken Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzında belli olan detayları derledik.

LİMAK DOĞU ANADOLU ÇİMENTO HALKA ARZI NE ZAMAN?

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz oluyor. Limak Doğu Anadolu Çimento ŞİRKETİNİN sermaye artırımı ve ortak satışı ile yapılacak halka arzında 156 milyon lot için fiyat yüzde 20 iskontoyla pay başına 16,20 TL olarak, halka açıklık oranı ise yüzde 30,21 olarak belirlendi.

3 gün sürecek talep toplama süreci 14 Şubat 2024 tarihi ile başladı. Limak Doğu Anadolu Çimento’nun halka arz büyüklüğünün 2,52 milyar TL olması bekleniyor.

Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzı ne zaman, kaç lot verir?

Limak Şirketler Grubu iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento, halka açılıyor.

Halka arz için talep toplama 14 - 15 - 16 Şubat tarihleri arasında olacak.

Yüzde 70 bireysele, yüzde 30 kurumsala olacak şekilde yapılandırıldı. Halka arz büyüklüğünün ise 2,5 milyar TL olması bekleniyor. Halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi de 16 Şubat tarihinden sonra açıklanmış olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER