Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?

SPK'nın açıklamış olduğu halka arz takvimi yatırımcı ve yatırımcı adaylarının gündeminde yer alıyor. SPK'nın halka arz edeceğini açıkladığı Lila Kağıt ile ilgili olarak merak edilenler artarken şirketin ne zaman halka arz olacağı, kaç lot dağıtacağı ve hangi bankalarda olduğu da sorgulananlar arasında yer aldı.

Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?

Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var? -Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bazı şirketlerin halka arzlarını onaylayarak kamuoyunun bilgisine sunmaya devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan şirketlere ilişkin merak edilenlerin yanıt bulması için de takvim detayları sorgulanıyor. Yeni hafta ile birlikte SPK'dan onay alan ve halka arz olacak şirketler belli olurken bu şirketler arasında Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş'de yer aldı.

Yıllık 271 bin ton kağıt üretimine sahip olan Lila Kağıt'ın SPK'ya yaptığı halka arz başvurusu onaylanırken halka arz detayları da sorgulanmaya başladı. Lila Kağıt Halka arz işlemleri hakkında yatırımcı dağıtılacak lot sayısı ve hisse kodu gibi bilgileri merak edilirken ‘’Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

LİLA KAĞIT NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş halka arz detayları belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı halka arz başvurusu onaylanan Lila Kağıt'ın halka arz detayları açıklandı. Buna göre Lila Kağıt, 30 Nisan - 2 - 3 Mayıs tarihleri arasında halka arz olacak. 1 Mayıs tarihinin İşçi Bayramı olması nedeniyle piyasalar kapalı olacağından işlem tarihleri bu şekilde ayarlandı.

Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hangi bankalarda var?

LİLA KAĞIT HALKA ARZ FİYATI VE BORSA İŞLEM KODU NEDİR?

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş'nin halka arz fiyatı 37,39 TL olarak belirlendi. Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş'nin halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL olarak belirlendi. Lila Kağıt Borsa kodu ise "LILAK" olarak belirlendi.

LİLA KAĞIT KAÇ TOL DAĞITACAK?

  • 2,5 milyon katılım: 46 Lot (1403 TL)
  • 3 milyon katılım: 39 Lot (1190 TL)
  • 3,3 milyon katılım: 35 Lot (1068 TL)
  • 3,7 milyon katılım: 31 Lot (946 TL)
  • 4 milyon katılım: 29 Lot (885 TL)
  • 4,2 milyon katılım: 28 Lot (854 TL)
  • 4,5 milyon katılım: 26 Lot (793 TL)

Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının ise 3 Mayıs tarihinden itibaren açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER