Kuyumcular resmen gram altın için rakam verdi! Yatırımcıların dikkatine altın öyle bir yükselecek ki

Altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken kuyumcular gram altın hakkında tahminlerini açıkladı. Gram altının artış yaşayacağı yönünde bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Kuyumcular resmen gram altın için rakam verdi! Yatırımcıların dikkatine altın öyle bir yükselecek ki

Altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte altın kurunun hangi seviyede ilerleyeceği merak söz konusu olurken kuyumcular gram altın tahminini açıkladı. Gram altın fiyatının artmaya devam edeceğini söyleyen kuyumcular altın ve dolar kurunun paralel bir artış yaşadığını da ifade etti.

Gram altında yukarı yönlü bir seyrin süreceğini ifade eden kuyumcular, ilk olarak ons altının değer kazanmasını beklediklerini söyledi. Bunun ardından ise ons altında yaşanan artışın gram altına yansıyacağı da ifade edilen bilgiler arasında yer alıyor.

Ayrıca yıl sonuna varmadan gram altının 1.900 TL'yi aşacağını ve 2 bin TL'yi göreceğine yönelik tahminlerde yapıldı.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Gram altın alış fiyatı 1.693,21 olurken satış fiyatı ise 1.693,50 TL'dir. Bunun ile birlikte çeyrek altın alış fiyatı 2.763,00 ve satış fiyatı ise 2.803,00 TL'dir. Yarım altın alış 5.510,00 olurken, satış fiyatı 5.607,00'ye kadar yükseldi. Tam altın 11.037,00 TL'den alınıp, 11.163,00 TL'den satılıyor.

SONRAKİ HABER