Küçük borcunuzu silecek ihtiyaç kredisi Alternatif Bank'tan! Günlük 160 TL taksitle 70 bin TL hesabınızda

Bankaların kredileri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Nakde olan ihtiyaçlarını gidermek üzere bankaların kredi paketlerine başvuran vatandaşlar kamu ve özel bankalardaki kredi faizlerini araştırırken Alternatif Bank, ihtiyaç kredisi paketini duyurdu.

Küçük borcunuzu silecek ihtiyaç kredisi Alternatif Bank'tan! Günlük 160 TL taksitle 70 bin TL hesabınızda

Küçük borcunuzu silecek ihtiyaç kredisi Alternatif Bank'tan! Günlük 160 TL taksitle 70 bin TL hesabınızda - Ülkemizde nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar bu ihtiyaçlarını giderebilmek için bankaların kredi paketlerini inceliyor. Bankalar, kredi paketlerini yenilemeye devam ederken çeşitli giderleri içinde nakde ihtiyaç duyan vatandaşlar acil olarak bankaların kredi paketlerine başvuruyor.

Alınan zam kararları maliyetlerin artmasına neden oluyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) enflasyonla mücadele kapsamında faiz artışına giderken TCMB'nin faiz artışı kararı doğrultusunda bankalar da kredilerdeki faizleri güncellemeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için Alternatif Bank'tan müşterilerine özel kredi teklifi geldi. Alternatif Bank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşların dikkatini çekerken 70 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı.

ALTERNATİF BANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Alternatif Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 70 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. Alternatif Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisinde alt limitin 10 bin lira olduğu açıklanırken kredi kampanyasında vade, taksit seçenekleri de detaylandırıldı. Alternatif Bank tarafından yapılan açıklamada; ''%3,20'den Başlayan Faiz Oranlarıyla Dijital Kredi Alternatif Bank'ta Sizi Bekliyor. Hemen Müşteri Olun, Mobilden Kolayca Başvurun! Alternatif Bank’tan İhtiyaç Kredisi kullanın, hayallerinizi ertelemeyin! 36 Ay’a Varan Vade Seçenekleri ve Avantajlı Faiz Oranları ile Dijital İhtiyaç Kredisi!'' ifadeleri yer aldı.

ALTERNATİF BANK 70 BİN TL KREDİ ŞARTLARI

Alternatif Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve yüzde 3,40 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 6 bin 425 lira 2 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 684 lira 37 kuruş, toplam ödemenin 16 bin 474 lira 88 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 69,01 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 50 lira 50 lira olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-09-05-172510.png

Alternatif Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 70 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve yüzde 3,40 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 44 bin 974 lira 75 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 4 bin 790 lira 61 kuruş, toplam ödemenin 115 bin 324 lira 64 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 69,01 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 350 lira olduğu kaydedildi. Söz konusu kredinin günlük taksit ödemesi de 160 TL olarak hesaplandı.

ekran-goruntusu-2023-09-05-172437.png

Alternatif Bank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER