Konut sahibi olmak isteyenler buraya, bu fırsat kaçmaz! Ziraat Bankası 0,89 faiz ile konut kredisi veriyor!

Ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile konut kredisi sağladığını merak ederken Ziraat Bankası detayları paylaştı. Peki ama Ziraat Bankası yüzde kaç faiz oranı ile kredi sağlıyor?

Konut sahibi olmak isteyenler buraya, bu fırsat kaçmaz! Ziraat Bankası 0,89 faiz ile konut kredisi veriyor!

Ev kiralarının fiyatının artmasının ardından birçok vatandaş ev sahibi olmak için bankaların yolunu tuttu. Hangi bankanın yüzde kaç faiz oranı ile konut kredisi sağladığı merak söz konusu olurken Ziraat Bankası bu konu hakkında net açıklamalar yaptı.

Resmi internet sayfası üzerinden açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası konut kredisine dair detayları paylaştı. Peki ama Ziraat Bankası yüzde kaç faiz oranı ile ne kadar konut kredisi sağlıyor? Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bu sorulara cevap arıyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN 700 BİN TL KONUT KREDİSİ

700 bin TL konut kredisi sağladığına yönelik resmi internet adresi üzerinden açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası detayları da paylaştı.

Genişletilmiş konut kredisi adı altında konut almak isteyen vatandaşlara nakit destek sağlayan Ziraat Bankası 700 bin TL'yi 120 ay vade ile % 0,89 faiz oranı ile vatandaşa sağlıyor.

whatsapp-image-2023-08-13-at-12-51-37.jpeg

Ayrıca Ziraat Bankası'ndan 700 bin TL kredi alan vatandaşlar 9 bin 516,15 TL aylık ödeme gerçekleştirecek. Yıllık maliyet oranı ise % 11.4873 olacak.

whatsapp-image-2023-08-13-at-12-51-53.jpeg

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU

Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası'na giderek konut kredisinden yararlanmak istediklerini söyleyerek kredi notunun uygun olması durumunda kredi imkânından yararlanabilecek.

Ziraat Bankası kredi notu uygun olmayan vatandaşlara kredi imkanı sağlamıyor. Bankaları bizzat giderek ya da online sistem üzerinden konut kredisi başvurusunu kolaylık ile yapabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER