Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak

Türkiye'de konut fiyatları artışını sürdürüyor. Ev sahibi olmak isteyenler uygun fiyatlı ilanları araştırmaya devam ederken bankaların ilanları da merak konusu oluyor. Vakıfbank tarafından yayımlanan konut ilanı dikkatleri çekerken dubleks dairenin 900 bin liradan satılacağı öğrenildi.

Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak

Pandemi döneminin ardından Türkiye'de konut fiyatlarında hızlı bir yükseliş yaşandı. Hem konut satış fiyatları hem de kiralık daire fiyatları artışlarına devam ederken vatandaşlar kira derdinden kurtularak ev sahibi olmak istemeye başladı. Döviz kurundaki yükselişler maliyet artışına neden olurken konut fiyatları her geçen gün yükseliyor.

Bu kapsamda Vakıfbank tarafından geliştirilen Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesi üzerinden çeşitli taşınmazların satışları yapılmaya devam ediyor. Vakıfbank Gayrimenkul adlı internet sitesinde bu kez dubleks konut satışı yapılacağı bildirilerek vatandaşlar da ilan hakkında bilgilendirildi.

VAKIFBANK 900 BİN LİRADAN DUBLEKS DAİRE SATACAK

Vakıfbank Gayrimenkul adlı internet sitesinde yapılan konut satışları devam ederken ev sahibi olmak isteyenlerin radarına Ankara'da satılık daire girdi. Ankara için ilana konu olan taşınmazın dubleks statüsünde olduğu bildirildi. Vakıfbank Gayrimenkul'ün internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan taşınmazların satışı yapılmaya devam ederken banka, yeni ilanları yayımlamaya devam ediyor. Vakıfbank'tan satılık olan taşınmazlar spot piyasadaki eşdeğerlerine göre uygun fiyata satılırken Vakıfbank Gayrimenkul'ün resmi internet sitesinde Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kelepir fiyata konut satışı yapılacağı kaydedildi.

Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak

Vakıfbank Gayrimenkul'ün Başkent Ankara'da satışa çıkardığı dairenin Beypazarı ilçesinde yer aldığı açıklandı. Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ayvaşık semtinde satışa çıkan 147 metrekarelik dairenin başlangıç satış fiyatı 900 bin lira olarak kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Teklif sistemi ile satış yapan Vakıfbank Gayrimenkul, Ankara'nın Beypazarı ilçesi Ayvaşık semtinde 900 bin liradan satışa sunduğu 2+1 147 metrekare dubleks daireye ilişkin tabloyu da müşterilerle paylaştı. Satışı yapılan daire hakkında Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde sıralandı;

Kategori Seçimi: Konut
Konut Tipi: Apartman Dairesi
Konut Şekil: Çatı Dubleksi

Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak - Resim : 2İl: Ankara
İlçe: Beypazarı
Semt: Ayvaşık
Ada: 1848
Parsel: 12
Oda Sayısı: 2
Salon Sayısı: 1
Banyo Sayısı: 2
Metrekare: 147

Isınma Tipi: Merkezi
Kullanım Durumu: Boş
Tapu Durumu: Kat İrtifakı
Kesenin ağzını açın dubleks dairenizi alın! Vakıfbank fırsatı duyurdu 900 bin liraya dubleks daire satılacak - Resim : 3

Bina İnşa Yılı: 2012
Bulunduğu Kat: 5
Yakıt Tipi: Doğalgaz
Yapı Tipi: Betonarme
Minimum Artış: 10.000 TL
Başlangıç Bedeli: 900.000 TL
Teminat Bedeli: 45.000 TL

Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesini ziyaret ederek ilan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER