Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları belli oldu! 11 Temmuz Gazino pazarı fiyat listesi

Taze sebze ve meyve için özellikle semt pazarlarının fiyatları merak ediliyor. Ankara'nın Keçiören Belediyesi de ilçede kurulan semt pazarlarına ait fiyatları paylaştı. 11 Temmuz tarihi ile kurulan Gazino pazarında güncel fiyatları derledik.

Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları belli oldu! 11 Temmuz Gazino pazarı fiyat listesi

Keçiören Belediyesi semt pazarları fiyatları belli oldu! 11 Temmuz Gazino pazarı fiyat listesi - Semt pazarlarından alışveriş yapmayı tercih eden vatandaşlar sebze ve meyve almak üzere semt pazarı fiyatlarına ilişkin araştırma yapıyor. Yaşadıkları bölgelerdeki semt pazarlarının fiyatlarını merak edenler sorgulamalarına devam ederken ''Haberanka.com'' okurları için Keçiören ilçesinde kurulan Gazino Semt Pazarı'ndaki 11 Temmuz tarihli güncel fiyatları derledik.

Sebze ve meyve başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını gidermek için vatandaşların ziyaret ettiği semt pazarları belirli gün ve belirli adreslerde kuruluyor. Şehirlerin hemen her ilçesinde belirlenen alanlarda belirli günlerde kurulan semt pazarları Ankara'nın Keçiören ilçesinde de belirli tarihlerde yer ediniyor. Keçiören Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda ilçenin semt pazarlarındaki güncel fiyatlar öğrenilebiliyor.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ SEMT PAZARI FİYATLARI

Keçiören Belediyesi tarafından kurulan semt pazarlarına ait fiyatlar vatandaşın bilgisine sunuldu. 11 Temmuz Salı günü kurulan Gazino Pazarı'nın güncel fiyatları da belli olmuş oldu. Gazino semt pazarının güncel fiyatları ise şu şekilde listelendi;

screenshot-2.jpg

screenshot-3.jpg

Öte yandan Keçiören ilçesinde kurulan semt pazarlarının fiyatları vatandaşla pazarın kurulduğu günlerde belediye tarafından paylaşılıyor. Ankara semt pazar fiyatları ve daha fazlasının takibini yapabilmek için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

SONRAKİ HABER