Kara yolu taşıma sektörüne indirim müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektöründeki indirim limitinin artırılacağının müjdesini verdi. Böylece yüzde 5 oranında indirim uygulanacak.

Kara yolu taşıma sektörüne indirim müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektöründe uygulanacak olan indirim hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte e-Devlet üzerinden yapacak olan işlemlerde indirim limitlerini artırıldı. Böylece 32,854 liraya kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirimin uygulanacağı da açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni adımlar attıklarını bu kapsamda e - devleti böylece cazip hale getirdiklerini de söyledi. Belge aramaksızın başvuruları e-devlet üzerinden sonuca bağladıklarının altını çizen Bakan Uraloğlu, Karayolu Taşıma Yönetmeliği’ne ilişkin değişikliğin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ifade etti.

Ayrıca kara yolu taşıma sektöründe faaliyet gösteren taşımacıların e-devlet üzerinden yapacakları işlemlerinde indirimden yararlanacağını hatırlatan Uraloğlu, limitleri arttırdıklarının müjdesini verdi.

"32,854 liraya kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacak" açıklaması ile müjdeli haberi duyurdu.

Bakan Uraloğlu, K1 belgeli vatandaşların da taşıtlarını satmaları halinde, satın alanlara da indirim imkanı getirdiklerini ifade etti.

"K1 yetki belgesinde yüzde 75'e varan indirim imkanı sağlanacak" diyen Uraloğlu, yapılan yeni düzenleme ile mağduriyetlerin giderilmesinin amaçlandığını da ifade etti.

SONRAKİ HABER