Kamu kurumuna 21 – 49 yaş arasında kadın erkek kamu personeli alımı başladı!

Kamuda çalışmak isteyen ve iş arayanlara güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Akçakale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı yapacak. Kadın erkek temizlik görevlisi alımı için başvuruların 29 Aralık’ta başladığı ifade edildi.

Kamu kurumuna 21 – 49 yaş arasında kadın erkek kamu personeli alımı başladı!

Başvuruda bulunmak isteyenlere güzel haber İŞKUR üzerinden geldi. Şanlıurfa Akçakale ilçesi için yapılacak olan personel alımında alımların şu anda geçici olduğu belirtildi. Çalışmak isteyenlerin 21-49 yaş arasında olması gerektiği ifade edilirken, müracaat koşulları da ayrıca açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuracak adayların taşıması gereken başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak 21-49 yaş arasında olmak Son 1 yıl içinde Akçakale ilçesinde ikamet ediyor olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak
  • En az lise mezunu olmak
  • Hanenin aylık gelirinin net asgari ücretin 1,5 katını aşmıyor olmak
  • Son 6 ay içinde ulusal vefa projesi kapsamında çalışmış ya da çalışıyor olmak

Kamu kurumuna 21 – 49 yaş arasında kadın erkek kamu personeli alımı başladı!

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adayların aynı zamanda başvuru için hazırlaması gereken belgeler şu şekilde ifade edildi:

Başvuru dilekçesi, ikametgah belgesi, kimlik fotokopisi, sabıka kaydı, mezuniyet belgesi, sertifika, ehliyet, sağlık raporu. Belirtilen belgelerin en geç 2 Ocak tarihine kadar başvuru esnasında teslim edilmesi gerekiyor.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Tarihleri: 29/12/2023 – 02/01/2024

Telefon: 0414 411 26 55

Başvuru Adresi: Yenişehir Mahallesi Abdullah Gül Bulvarı No: 29/17 Akçakale/Şanlıurfa. Yapılacak alımların temizlik görevlisi kadrosu için olacağı ve 4 erkek 7 kadın personelin işe alınacağı belirtildi. Çalışmaların ise 30 Eylül 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Bunun yanı sıra çalışmak isteyen adaylar için mesai saatleri hakkında da bilgi verildi. Çalışmaların hata içi 8-5 şeklinde olacağı ifade edildi. Başvurusu kabule dilen adaylar ise 3 Ocak tarihinde idare tarafından görüşmeye çağırılacak.

SONRAKİ HABER