Kamu bankası Vakıfbank, gıda alışverişlerinize özel 300 TL hediye edecek!

Vakıfbank tarafından yayımlanan son kart kampanyalarına göre müşterilerinin yapacakları gıda harcamalarına özel toplamda 300 lira hediye edileceği öğrenildi.

Kamu bankası Vakıfbank, gıda alışverişlerinize özel 300 TL hediye edecek!

Alışveriş yapmadan önce mutlaka başvuru yapmanız gereken kampanya Vakıfbank'tan geldi. Ocak ayı boyunca geçerli olacak olan kart kampanyasına göre Vakıfbank tarafından market harcamalarına özel toplamda 300 TL hediye edileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapacak olan vatandaşlar için kişilerin sağlaması gereken şartlar ve kampanya detayları hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

VAKIFBANK MARKET HARCAMALARINA ÖZEL 300 LİRA HEDİYE EDECEK!

Yayımlanan duyuru ile birlikte banka tarafından yapılan açıklamalarda 2-31 Ocak 2024 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 500 TL ve üzeri alışverişe 30 TL, toplam 300 TL Worldpuan hediye edileceği öğrenildi. Katılım sağlamak isteyen kişiler için de şartlar ve detaylar belli oldu.

Kamu bankası Vakıfbank, gıda alışverişlerinize özel 300 TL hediye edecek!

MARKET KAMPANYASININ DETAYLARI BELLİ OLDU!

Kişilerin harcamalara özel bilmesi gereken kampanya detayları bankanın resmi internet adresinde şu şekilde duyuruldu;

  1. Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 300 TL Worldpuan kazanabilir.
  2. Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
  3. Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  4. Kampanya katılımınızı 2-31 Ocak 2024 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.
  5. Kampanyaya fiziki pos ve internet üzerinden yapılan alışverişler dahildir.
  6. Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  7. İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.
  8. Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Şubat 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 6 Mart 2024 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 7 Mart 2024 tarihinde geri alınacaktır.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Toplamda 300 TL hediye edilen bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''GIDA'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 5724’e SMS göndererek veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceği açıklandı.

SONRAKİ HABER