Kamu bankası güncel rakamı açıkladı emekliye müjde verildi! İlave 5 bin TL jest ödemesi yapılacak

Kamu ve özel bankaların emekli müşterileri için sağladığı pek çok avantaj bulunuyor. Kamu bankalarının sunduğu fırsatlar milyonlarca emeklinin gündeminde yer alırken emekliye ilave 5 bin lira ödeme yapılacağı bildirildi. Bu çerçevede emekliler maaşlarına ek 5 bin liralık promosyon ödemesi almaya hak kazanacak.

Kamu bankası güncel rakamı açıkladı emekliye müjde verildi! İlave 5 bin TL jest ödemesi yapılacak

Bankalar müşterileri ile sağladıkları anlaşmalar doğrultusunda çeşitli destek ödemeleri sağlıyor. 2024 yılında maaşlara gelen zamların ardından promosyon ödemeleri güncellenirken bankaların promosyon desteklerindeki güncel rakamlar da merak konusu oldu. Kamu ve özel bankaların promosyon destekleri birbirinden farklılık gösterirken Ziraat Bankası tarafından yeni ödeme tablosu yayımlandı.

Emeklilere verilen promosyon ödemelerine ilişkin ayrıntılar merak konusu olurken Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden ödeme tablosu yayımlandı. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada ‘’Emekli Maaş Promosyon Ödemesi'' ifadelerine yer verdi.

ZİRAAT BANKASINDAN EMEKLİYE PROMOSYON ÖDEMESİ

SGK, Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere yapılacak ödemelere ilişkin tablo yayımlandı.

Kamu bankası güncel rakamı açıkladı emekliye müjde verildi! İlave 5 bin TL jest ödemesi yapılacak

Buna göre;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılacak.

Kamu bankası güncel rakamı açıkladı emekliye müjde verildi! İlave 5 bin TL jest ödemesi yapılacak - Resim : 2

Emekli maaşlarına ilişkin 2024 yılında yapılan zamlarla en düşük emekli maaşı 10 bin lira olurken maaş zam oranı yüzde 49,25 olarak açıklandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER