Kampanyanın kampanyası geldi! KuveytTürk müşterilerine tam 600 TL hediye edecek

Ağustos 2023 tarihi ile bankaların kampanyaları tamamen yenilendi. Bankaların kampanya yarışını devam ettirirken Kuveyttürk'ten müşterilerine özel 600 TL kampanyası geldi.

Kampanyanın kampanyası geldi! KuveytTürk müşterilerine tam 600 TL hediye edecek

Kampanyanın kampanyası geldi! KuveytTürk müşterilerine tam 600 TL hediye edecek - Bankalar kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden müşterilerinin dikkatini çeken bir duyuruya yer vererek kampanya teklifi duyurdu. Kuveyttürk müşterisi olmak isteyenler için de ayrı bir açıklamaya yer veren banka, tam 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Kamu ve özel bankaları ağustos ayı ile birlikte kampanyalarını yeniledikleri duyurulurken yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ağustos ayında kart kampanyalarını tamamen yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken özel bankalar arasında yer alan Kuveyttürk'ten açıklama geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer veren Kuveyttürk, detayları da duyurdu.

KUVEYTTÜRK'TEN 600 TL KAMPANYASI

Bankanın resmi internet sitesinde ''Mobilden Kuveyt Türklü olanlara 600 TL'ye Varan Hoş Geldin Paketi'' adıyla duyurulan kampanya detaylandırıldı. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Kuveyttürk, ''Mobilden Kuveyt Türklü olanlara 600 TL'ye Varan Hoş Geldin Paketi Kuveyt Türklü Olanlara 600 TL'ye Varan Hoş Geldin Paketi Hediye!'' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan Kuveyttürk, kampanya şartlarını detaylandırırken kampanya koşulları da sıralandı.

ekran-goruntusu-2023-08-11-140608.png

KUVEYTTÜRK 600 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan Kuveyttürk, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • ​1 Şubat 2023 tarihinden itibaren mobilden müşteri olanlar, 31 Ağustos tarihine kadar yapacakları 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamanıza 200 TL, verecekleri her otomatik fatura talimatına 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL, 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Kart harcamasına ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye varan harcama iadesi kazanacak.

ekran-goruntusu-2023-08-11-140616.png

  • Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler Kampanyalı Müşteri’nin aktif olarak kullandığı nakit kart veya kredi kartına yüklenecek.
  • Kampanyadan mobilden Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilecek.
  • Kampanyaya katılım 30 bin kişi ile sınırlı olacak.

​​​​​​​ekran-goruntusu-2023-08-11-140622.png​​​​​​​

Kuveyttürk Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER