Kampanyanın hası cebinde Ziraat Kartı olanlara! Üzerine kayıtlı araç bulunanlar ödemelerini faizsiz yapabilecek

2024 yılı ile birlikte bankaların kampanyaları sil baştan yenilendi. Kamu bankaları kampanya yarışını hızlandırırken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine ek taksit kampanyası geldi. Üzerine araç kaydı bulunan vatandaşların ödemekle yükümlü oldukları bir kalem için faizsiz taksit fırsatı açıklandı.

Kampanyanın hası cebinde Ziraat Kartı olanlara! Üzerine kayıtlı araç bulunanlar ödemelerini faizsiz yapabilecek

Ülkemizde kamu ve özel bankalar tarafından müşterilere çeşitli kampanyalar sunuluyor. Bankalar 2024 yılı ile birlikte kampanyalarını yenilediklerini açıklarken bu kampanyalara ilişkin detaylara da resmi internet siteleri üzerinden yer verdiler. 2024 yılıyla birlikte kampanyalarını sil baştan yenileyen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer verirken detayları da duyurdu.

Ziraat Bankası, müşterileri için kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden araç sahiplerini ilgilendiren bir duyuruya yer vererek ek taksit fırsatını sundu. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödeyecek müşterilerine özel kampanya teklifini sunan Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde ''MTV Ödemelerinize Ücretsiz 4 Taksit'' adıyla duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde açıklanan detayları Haberankara.com okurları için derledik.

ZİRAAT BANKASI'NDAN MTV ÖDEMELERİNE FAİZSİZ EK TAKSİT FIRSATI

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan MTV ödemelerine faizsiz ek taksit kampanyasının 5 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren Ziraat Bankası, ''Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemelerinize Ücretsiz 4 Taksit'' ifadelerine yer verirken kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları müşterilerine sundu.

Kampanyanın hası cebinde Ziraat Kartı olanlara! Üzerine kayıtlı araç bulunanlar ödemelerini faizsiz yapabilecek

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu MTV ödemelerine ek taksit kampanyasının katılım koşullarını açıklayan Ziraat Bankası, 5 Şubat tarihine kadar başvuruların yapılması gerektiğini aktardı. Katılım koşulları ise şu şekilde sıralandı;

Kampanya 5 Şubat 2024 tarihine kadar Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartın kredi kartı özelliği ile yapılacak taksitli MTV ödemelerinde geçerli olacak. Söz konusu işlemler 4 taksite bölünecek.

Kampanyanın hası cebinde Ziraat Kartı olanlara! Üzerine kayıtlı araç bulunanlar ödemelerini faizsiz yapabilecek - Resim : 2

Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER