İUP maaşları yattı mı, 12 Ekim2024 İŞKUR maaşı ne zaman yatacak, maaş ne kadar, kaç TL oldu?

İŞKUR tarafından hayata geçirilen İşgücü Uyum Programı maaşları için bekleyiş devam ediyor. 10 Ekim 2024 Perşembe günü yatırılması beklenen maaşlar yattı mı, ne zaman yatırılacak detayları belli oldu.

İUP maaşları yattı mı, 12 Ekim2024 İŞKUR maaşı ne zaman yatacak, maaş ne kadar, kaç TL oldu?

İşgücü Uyum Programı için Ekim ayında maaşların zamlı yatırılması beklenirken maaş alacak olan hak sahiplerinin bekleyişi devam ediyor. 10 Ekim 2024 Perşembe günü yatırılması beklenen maaşlar hesaplara geçmemişti. Peki, İUP maaşları neden yatmadı, ne zaman yatacak, kaç TL oldu, ödeme tarihi belli mi?

İUP MAAŞLARI YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK 12 EKİM 2024?

İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında çalışanların maaşlarının ne zaman yatacağına dair net bir tarih henüz açıklanmış değil. Ancak, maaş ödemelerinin önümüzdeki günlerde hesaplara yatırılması bekleniyor. İlgili kurumlar, bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapacaklarını duyurdu. Ödemeler, programda çalışılan gün sayısına göre hesaplanıyor.

Ne yazık ki Ekim ayına ilişkin kesin ödeme tarihi henüz açıklanmamakla beraber önümüzdeki Cuma gününe kadar hesaplara yatırılması bekleniyor.

İŞKUR İŞGÜCÜ UYUM PROGRAMI İUP MAAŞI NE KADAR, EKİM 2024 ZAMLI MAAŞ KAÇ TL OLDU?

İUP maaşı programa katılan kişinin çalıştığı gün sayısı üzerinden hesaplanıyor. Çalışılan gün sayısı arttıkça alınacak olan maaş tutarı da yükseliyor. Ekim ayında İUP maaşı için zamlı olarak ödeme yapılacak. Maaşlara yapılacak olan zammın ardından rakamın 12 bin TL'ye yükselmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER