İsrail Lübnan ve Suriye'yi vurdu dolar ve altın coştu! 1 Ekim döviz kuru 22 ayar bilezik gram fiyatı

İsrail tarafından pompalanan 3. Dünya Savaşı riski piyasaları kavurmaya devam ediyor. 1 Ekim 2024 dolar, euro kuru, gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik gram fiyatı açıklandı.

İsrail Lübnan ve Suriye'yi vurdu dolar ve altın coştu! 1 Ekim döviz kuru 22 ayar bilezik gram fiyatı

Dünya İsrail'in yaptığı saldırıları sadece izlemeye devam ederken İsrail dün Lübnan'ın ardından Suriye'nin başkenti Şam'a saldırıda bulunmuştu. Peş peşe gerçekleştirilen saldırılar bölgenin diken üstünde kalmasına neden olurken gözler bugün piyasaların vereceği tepkiyi görmek için dolar kuru ve altın fiyatlarına çevrilmişti. Beklenen açılış fiyatları geldi.

1 EKİM 2024 DÖVİZ KURLARI! BUGÜN 1 DOLAR, EURO NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Dolar kurunda yaşanan yükseliş ne yazık ki savaş tamtamlarının hızlanması nedeniyle yeni bir boyuta taşındı. Savaş riskinin artması üzerine dolar kuru güne yükselişle başlarken dolar kuru 34,2004 TL seviyesini görürken Euro kuru ise 38,1160 TL oldu. İngiliz sterlini ise 45,75 TL oldu. Ne yazık ki Türk Lirası tüm para birimleri karşısında değer kaybetti. İsrail Lübnan ve Suriye'yi vurdu dolar ve altın coştu! 1 Ekim döviz kuru 22 ayar bilezik gram fiyatı

İsrail Lübnan ve Suriye'yi vurdu dolar ve altın coştu! 1 Ekim döviz kuru 22 ayar bilezik gram fiyatı - Resim : 2

1 EKİM 2024 ALTIN FİYATLARI! GRAM, ÇEYREK ALTIN, 22 AYAR BİLEZİK, 24 AYAR BİLEZİĞİN GRAMI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Yatırımcının güvenli limanı altın fiyatları da yaşanan savaş riskinden etkilendi. Gram altının fiyatı 2 bin 906 TL'ye yükselirken çeyrek altının fiyatı ise 4 bin 990 TL oldu. Uluslararası piyasada ons altının fiyatı ise 2 bin 643 dolar oldu. Piyasalar Türkiye'de açıklanacak olan Eylül ayı enflasyonu verisine odaklanırken dış veride ise savaş gelişmeleri takip edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER