İslam Memiş’ten kritik bitcoin uyarısı! Bu haftaki tepki yükselişi gerçekleşebilir

Ekonomist ve piyasa analizi uzmanı İslam Memiş, TV100’deki köşesinde yeni haftanın durumunu ve piyasaları yorumladı.

İslam Memiş’ten kritik bitcoin uyarısı! Bu haftaki tepki yükselişi gerçekleşebilir

Yorumlarıyla internet gündeminin çok konuşulan isimlerinden birisi olan İslam Memiş, 1 Temmuz itibariyle başlayan yeni haftanın piyasa durumunu değerlendirdi. Özellikle altın yorumlarıyla internet üzerinde sıkça aratılan İslam Memiş’in piyasalara yönelik değerlendirmeleri her gün düzenli şekilde takip ediliyor.

TV100’de köşesinde piyasaların karışık yönde seyredeceğine dikkat çeken İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bugün özel bir kanalda yaptığı açıklamaların piyasalara yön vereceğine dikkat çekti. Bu doğrultuda İslam Memiş yeni haftada borsa, altın, döviz kurları ve bitcoinin yeni haftadaki muhtemel gidişatını açıkladı. Özellikle bitcoin için kritik bir uyarıda bulundu.

İslam Memiş borsada 10 bin 400-10 bin 900 puan aralığını takip edeceğini belirtirken bu hafta döviz kurlarının geniş bant aralığında dalgalanmasını beklediğini söyledi.

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN YORUMU

İslam Memiş’ten kritik bitcoin uyarısı! Bu haftaki tepki yükselişi gerçekleşebilir

İslam Memiş’in en yoğun şekilde takip edilen piyasa yorumu ise altın üzerine oluyor. İslam Memiş köşesinde gram altını 2 bin 450-2 bin 500 lira aralığında takip edeceğine dikkat çekerken altının da yeni haftaya 2.450,79 lira ile başladığı kaydedildi.

İSLAM MEMİŞ’TEN KRİTİK BİTCOİN UYARISI

İslam Memiş’ten kritik bitcoin uyarısı! Bu haftaki tepki yükselişi gerçekleşebilir - Resim : 2

İslam Memiş’in köşesinde en çok dikkat ettiği yatırım aracı ise kripto para ve bitcoin oldu. Memiş, 60 bin 110 dolar seviyesindeydi olan bitcoinin 60-65 bin dolar aralığını takip edeceğini ve bu hafta 64 bin dolara kadar tepki yükselişi gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Haberin içeriği İslam Memiş'in görüşlerini yansıtmakta olup yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER