İslam Memiş'ten dolar yorumu! Hayaller 24, gerçekler 28

Google'da yaşanan bir hata nedeni ile doların 24 TL olarak kayda geçmesi hakkında uzman isim İslam Memiş tarafından açıklama geldi.

İslam Memiş'ten dolar yorumu! Hayaller 24, gerçekler 28

Bugün Google'da yaşanan anlık bir hata nedeni ile daha önce olduğu gibi dolar 24 TL şeklindeydi. Bunun ardından durum hakkında merak edilenler vatandaşlar tarafından da araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin anlık bir hata olduğu tespit edilirken, yaşanan duruma ilişkin ekonomi uzmanları tarafından da açıklama geldi.

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalarda dolarda yaşanan bu hataya ilişkin "hayaller 24, gerçekler 28" şeklinde yorum geldi.

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR YORUMU!

Piyasalar hakkında değerlendirmelerini sosyal medya hesabı üzerinden yapan İslam Memiş konuya ilişkin "Piyasanın kontrolü teknik ve mantıkla değil, manipülasyonda. Yapmanız gereken şey varlıklarınıza sahip çıkmak. Elindekini sattırmak için her türlü manipülasyon yapmalarına hazır ol. Kasım ayı kazanma ayı değil, batırma ayı. Sessizce kenarda bekle. Hayaller 24, gerçekler 28,16." şeklinde konuştu.

ALTIN HAKKINDA DA KONUŞTU!

Bununla birlikte son dönemde en büyük değişikliğin yaşandığı ve yatırım amaçlı altın alacaklar için de piyasa değerlendirmesi yapan Memiş, "Gram altın TL serbest piyasalarda 1835-1840 lirada. Elimde TL var, ben bu seviyeden altın alır mıyım? Hayır, beklerdim. 1780 lirayı zikrettim. Dolar gerilemediği için hâlâ 1840 lira seviyesinde gram altın. Gram altın normalde bugün 1780 lirada olmalıydı. Ben altın almak için beklemeye devam ediyorum. Biraz bekleyelim." şeklinde ifadeler ile biraz daha bekleme taraftarı olduğunu dile getirdi.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait olup, yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

SONRAKİ HABER