İslam Memiş'ten altın alacaklara 2024 yılı değerlendirmesi! 3 bin lira geçerliliğini koruyor

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son açıklamalara göre 2024 yılında gram altının hangi seviyelerde olacağı hakkında merak edilenler arttı.

İslam Memiş'ten altın alacaklara 2024 yılı değerlendirmesi! 3 bin lira geçerliliğini koruyor

Yeni yıla girilmesi ile birlikte yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından piyasanın durumu merak konusu olmuştu. Konu hakkında yapılan açıklamalara göre bu senenin ilerleyen durumlarında

YATIRIM YAPMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Piyasaları yakından takip eden kişiler tarafından yeni yılda piyasaların nasıl olacağı hakkında merak edilenlerin artmasının ardından güncel olarak bu sene yatırımda ne gibi değişikliklerin olacağı merak konusu haline geldi. Durum bu şekilde iken Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yeni yılın ilk değerlendirmeleri yapıldı. Konu hakkında yapılan açıklamlar ise şu şekildeydi;

"Yeni yıl denince kimse değişik bir piyasa beklememeli.

31 Aralık günü beklentiler neyse 1 Ocak beklentileri de aynı.

Bu hafta Çarşamba günü Türkiye Enflasyon verisi ve Fed tutanakları var.

Cuma günü ise Avrupa Enflasyon verisi ve ABD Tarım Dışı İstihdam verisi açıklanacak.

Bu veriler ve açıklamalar piyasalar üzerinde önemli etkiye neden olmasını bekliyorum.

Piyasalarda bu hafta hangi bant aralığını takip edeceğim?

7 bin -7 bin 500 puan aralığını takip edeceğim.

Borsa için fırsat kollayanlar yine şanslı bir haftada.

29,66 lira seviyesinden haftaya başladı." denildi.

GRAM ALTINDA BU SENE HANGİ SEVİYE GÖRÜLECEK?

Yılın ilk günlerinden itibaren altın piyasasında gram altının hangi seviyelerde olacağı hakkıda İslam Memiş, "Ocak’ta 30 liranın normalleştiği, yıl içerisinde 45 lira seviyesinin test etme olasılığını yine beklemeye devam ediyorum.

1,1032 seviyesinden yeni yıla başladı. 1,09-1,1045 aralığını takip edeceğim. Düşüşleri alım fırsatı olarak göreceğim. Yıl içinde beklentim yine aynı 1,15 seviyesi. 2.073 dolar seviyesinden açılış yaptı. 2.050-2.080 dolar aralığını takip edeceğim. Düşüşleri alım fırsatı olarak göreceğim. Yıl içinde beklediğim seviye aynı. 2.350 dolar.

Bu hafta 2.030-2.060 lira aralığını takip edeceğim. Yılın ilk çeyreğinden beklediğim 2.150 lira, yıl içerisinde beklediğim 3 bin lira seviyesi geçerliliğini koruyor." ifadelerine yer verildi.

EDİTÖR NOTU =Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait olup yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

SONRAKİ HABER