İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede?

Başarılı isim İslam Memiş son dönemlere adını altın harflerle yazdırmayı başarırken gündemde en sık araştırılan isimlerinden birisidir.

İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede?

Altın piyasasının bilinen isimlerinden birisi olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gündemin hemen hemen en çok takip edilen isimlerinden birisi olurken İslam Memiş'in asıl mesleği kuyumculuktur. Altın piyasasıyla ilgili yaptığı açıklama ve tahminleriyle milyonların yakından takip ettiği isimlerden birisi de İslam Memiş olurken Memiş'in kuyumcu dükkanının nerede olduğu merak edilmektedir.

Başarılı isim İslam Memiş son dönemlere adını altın harflerle yazdırmayı başarırken gündemde en sık araştırılan isimlerinden birisidir. Altın yatırımcıları tarafından takip edilen İslam Memiş tahminleriyle genelde ön plana çıkarken piyasa hakkındaki tahminleriyle yatırımcıların kulak verdiği isimlerinden birisi haline gelmişti. Peki İslam Memiş kimdir? İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede? İslam Memiş kuyumcusu nerede?

İSLAM MEMİŞ KİMDİR?

Analist, ekonomi yorumcusu, ekonomi yazarı ve altın analizcisi olarak bilinmektedir. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş son dönemlerde özellikle de altın fiyatlarında fırlama yaşanmasıyla sık takip edilen isimler arasında yer almaktadır. 1980 yılında İstanbul'da doğan İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı vardır?

Aslen Ordulu olan İslam Memiş üniversite eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlamıştır. İslam Memiş kuyumculuğun yanı sıra Ticaret Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı'nda bilirkişilik görevi yapmaktadır.

İSLAM MEMİŞ KUYUMCU DÜKKANI NEREDE?

Başarılı isim İslam Memiş'in kuyumcu dükkanları şu şekilde yer almaktadır;

1- Kapalıçarşı GMR
2- İkitelli GMR ÜRETİM TESİSİ
3- Bayrampaşa
4- İzmit

SONRAKİ HABER