İslam Memiş resmen yatırımcıları uyardı! Altın ve doları olanlar dikkat etsin, bu fırsat bir daha gelmeyebilir!

Altın ve dolarda hareketli dakikalar yaşanmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara seslendi. Dolar ve altın dışında euro'nun da artış yaşayacağını belirtti. Yatırımın yönünün değişmesi gerektiğini ifade etti.

İslam Memiş resmen yatırımcıları uyardı! Altın ve doları olanlar dikkat etsin, bu fırsat bir daha gelmeyebilir!

Altın ve dolar kurunda son zamanlarda hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun 27 TL bandına çıktığını altın kuru ile paralel bir şekilde hareket ettiğini ifade etti.

euro.jpg

Bunun ardından dolar ve altın dışında euro'da da hareketlenme yaşanacağını söyledi. Yatırımcılara seslenen Memiş, euro'da büyük sıçramanın yaşanacağını bundan dolayı dolar ve altın dışında euro'ya da yatırımın yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

dolarf.jpg

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK!

Altın fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, düşüşü işaret etti. Rekor artışın gram altında yaşandığını ifade eden Memiş, düşüşün anlık olarak yaşanacağını da söyledi.

altin.jpg

Yatırımcılara seslenerek düşüşün yaşanmasının ardından altın alınması gerektiğini çünkü büyük yükselişin yaşanacağını da ifade etti. Memiş, fiyatların düşmesinin yatırımcılar için fırsat olacağına da değindi.

"ANLIK DÜŞÜŞÜ FIRSATA ÇEVİRİN"

altinnnn.jpg

Altın kurunda yaşanacak olan anlık düşüşün fırsat olacağının altını çizen İslam Memiş, yatırımcılara seslendi. "Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler geçici olacak ve yatırımcılar için uygun bir alım zamanı devreye girecek." dedi.

DOLAR 27 TL BANDINA YÜKSELDİ!

Altın dışında dolar kuru da okunu yukarı yöne çevirdi. Son zamanlarda düşük olarak seyreden dolar kuru 10 Ağustos Perşembe günü 27,04 bandına kadar çıktı. Uzman ekonomistler dolar kurunda yaşanan hareketliliğin devam edeceğini ve doların en yüksek seviyeye çıkacağını söylüyor.

dlar.jpg

EURO OKUNU YUKARI YÖNE ÇEVİRDİ!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, vatandaşların genellikle dolara yatırım yaptığını fakat euro'da da yükselişin yaşanacağını ifade etti.

dolar.jpg

Fakat euro'ya da yatırım yapılması gerektiğini çünkü büyük artışın euro'da göründüğünü ifade etti. Euro, 10 Ağustos Perşembe gününe 29,79 seviyesinde başladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER