İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı euro'yu işaret etti! Gram altın tahmini şaşırttı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte 2024 yılında altın fiyatları için tahminlerde bulundu. Peki ama gram altında nasıl bir hareketlilik yaşanacak?

İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı euro'yu işaret etti! Gram altın tahmini şaşırttı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altını değerlendirdi. Bunun ile birlikte gram altında 1880 TL seviyesi için açıklamalarda bulunan Memiş, tahminlerini sıraladı. 'Endişelerim var' diyerek açıklamasına başlayan Memiş, 2024 yılına dair öngörüsünü de aktardı.

Borsa, dolar ve Euro hakkında da konuşan İslam Memiş, Borsa İstanbul 100 endeksinin rekor kırdığını, yükseliş trendinin devam ettiğini ifade etti. Açıklamalarına devam eden altın ve para piyasaları uzmanı, borsa yatırımcısına seslenerek 'dikkatli olun' çağrısında bulundu.

borsa.jpg

"BORSA 6000 SEVİYELERİNE ÇIKACAK"

Borsada hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken, 6000 seviyelerine çıkacağını ifade eden Memiş, 'Düşüş yönlü beklentim devam ediyor. Yükselişlerin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum' ifadelerine yer verdi.

dolar.jpg

Yıl sonunu işaret eden altın ve para piyasaları uzmanı Memiş, dolar kuru hakkında da konuştu. "Euro dolar paritesinin toparlanması aşağı yönlü destekledi" ifadesine yer verdi. Ayrıca yıl sonuna kadar pozitif beklentinin devam edeceğini ardından ise hareketlenmenin yaşanacağı ifade edildi.

altin777.jpeg

Memiş, döviz kuru yatırımcını da uyardı. Euro'nun 30 TL altında olduğunu ifade ederek, belirleyici etkenin dolar kuru olduğunu ifade etti. Dolar yerine Euro'ya yatırım yapılması gerektiğini de belirtti.

"GRAM ALTIN 1880 TL OLACAK"

Borsa, dolar ve Euro dışında altın kuru hakkında da açıklamalarda bulundu. gram altın için 1880 TL tahminini açıkladı. Yukarı yönlü atakların devam edeceğini söyleyerek, 'Gram altın tekrar 1700'e kadar sarktı, tekrar toparlandı fakat 1880 lira seviyeleri karşımızda kalmaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER