İş Bankası'ndan yeni kampanya! 400.000 TL 2. el taşıt kredisi!

İş Bankası 2. el taşıt kredisi kampanyası başlattı. 2. el araçlar için İş Bankası 400.000 TL taşıt kredisini kaç TL taksitle vermeye başladı?

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 400.000 TL 2. el taşıt kredisi!

Otomobil satın almak isteyenler için taşıt finansmanları ciddi bir problem olabiliyor. Üstelik satın alınmak istenen araç 2. el otomobil ise taşıt kredisi bulmak oldukça güç olabiliyor. Bankalar 2. el araçlar için taşıt kredisi vermeyi pek tercih etmiyorlar. 2. el taşıt kredisi veren bankalar ise bin türlü zorluk çıkarabiliyorlar. 2. el otomobil satın alırken taşıt kredisi kullanmak isteyenlere iyi haber İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası sadece 2. el otomobiller için geçerli olan taşıt kredisi kampanyasını duyurdu.

İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

2. el otomobil satın alan müşterilerine finansman desteği sağlayan İş Bankası buna dair kredi kampanyasıyla ses getirdi. İş Bankası’na başvuru yapan müşteriler 48 aya kadar vade ile 2. el taşıt kredisi çekebiliyorlar. Bankanın müşterilere sağlamış olduğu bu imkanın mali koşulları da belli oldu.

İş Bankası 2. el taşıt kredisi kampanyası kapsamında kredi çekecek olan müşteriler bankaya başvurmaları halinde banka kredi verirken kredisini güvence altına almak istiyor. Bunun için de müşterinin satın alacağı araç üzerinde rehin tesis işlemi yapılıyor. Kredi borcu kapanana kadar müşteriler satın almış oldukları bu 2 el otomobili bankadan habersizce satamıyorlar. Borç bittiğinde ise müşteriler herhangi bir kısıtlamaya tabi olmadan araçlarına sahip olabiliyorlar.

İş Bankası’nın 2. el taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde uyguladığı faiz oranı da belli oldu. Buna göre müşteriler İş Bankası’ndan aylık yüzde 3,85 oranında faiz ile 2. el taşıt kredisi çekebiliyorlar.

400.000 TL 2. EL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

İş Bankası’ndan 48 ay vadeli 400.000 TL 2. el taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerin karşılaşacakları maliyetler açıklandı. Bu kredinin aylık taksiti 22.144 TL oluyor. 400.000 TL için 4 yıl süresince bankaya toplamda 1 Milyon 62 Bin TL geri ödeme yapılıyor. Kredinin yıllık maliyet oranı ise yüzde 80 olarak açıklandı.

İş Bankası'ndan yeni kampanya! 400.000 TL 2. el taşıt kredisi!

İş Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre bu 400.000 TL’lik kredi için müşteriler 2.300 TL kredi tahsis ücreti, 119 TL tehin tesis ücreti, 3.250 TL kasko ücreti, 644 TL hayat sigortası masrafları ile karşılaşıyorlar.

SONRAKİ HABER