İş Bankası'ndan karşı konulamaz kampanya! Market harcamanıza tam 400 TL hediye edilecek

Ağustos 2023 tarihi ile bankaların kampanyaları tamamen yenilendi. Kamu bankaları kampanya yarışını devam ettirirken İş Bankası'ndan gıda alışverişlerine özel 400 TL kampanyası geldi.

İş Bankası'ndan karşı konulamaz kampanya! Market harcamanıza tam 400 TL hediye edilecek

İş Bankası'ndan karşı konulamaz kampanya! Market harcamanıza tam 400 TL hediye edilecek - Ülkemizde bankalar tarafından çeşitli kampanyalar müşterilere sunulmaya devam ediyor. Kamu ve özel bankaların ağustos ayı ile birlikte kampanyalarını yeniledikleri duyurulurken yeni açıklamalar peş peşe geldi. Ağustos ayında kart kampanyalarını tamamen yenileyen bankalar müşterilerinin dikkatini çekerken özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan açıklama geldi. Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya açıklamasına yer veren İş Bankası, detayları da duyurdu.

Kampanyalardan haberdar olmak içinTIKLA SENDE KATIL

İş Bankası, kart kampanyalarını yenilemeye devam ederken resmi internet sitesi üzerinden market harcaması yapanların dikkatini çeken bir duyuruya yer verilerek kampanya teklifi duyuruldu. Bankanın resmi internet sitesinde ''Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 400 TL'ye varan MaxiPuan!'' adıyla duyurulan kampanya detaylandırıldı.

ekran-goruntusu-2023-08-07-144601.png

İŞ BANKASI'NDAN 400 TL KAMPANYASI

Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanyanın 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren İş Bankası, ''Market Kampanyası'na katılın,1-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Maximum Kartı'nızla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ikinci ve sonraki her peşin alışverişiniz için 40 TL,toplam 400 TL MaxiPuan kazanın!'' ifadelerine yer verdi. Kampanyadan yararlanmak için gerekli olan şartları da açıklayan İş Bankası, kampanya şartlarını detaylandırırken kampanya koşulları da sıralandı.

İŞ BANKASI 400 TL NASIL KAZANILIR?

Resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanyayı detaylandırarak katılım koşullarını açıklayan İş Bankası, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağını hatırlattı. Bu kapsamda katılım koşulları da şu şekilde sıralandı;

  • ​Katılmak için Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli olacak. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.
  • Kazanılan MaxiPuan’lar 6 Eylül 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecek.
  • MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ekim 2023 olarak belirlendi.
  • Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir.
  • Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir.

ekran-goruntusu-2023-08-07-144606.png

İş Bankası'nın kampanyasına katılmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla banka kampanyasından haberdar olmak için ''Haberankara.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

SONRAKİ HABER