İş Bankası'ndan emekli maaş promosyonu için yeni kampanya!

Emekli maaş promosyonu kampanyasına İş Bankası Ocak 2024 güncellemesi yaptı. İş Bankası bu ay emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödeyecek?

İş Bankası'ndan emekli maaş promosyonu için yeni kampanya!

Türkiye’de emekliler bankaların emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanarak belirli miktarlarda kazançlar elde edebiliyorlar. 3 yıllık sözleşmeler karşılığında alınabilen bu kazançların ne kadar olduğu ise emekli müşterinin kaç TL maaş aldığına ve promosyonun hangi bankadan alınacağına göre değişiyor.

AYLIK GÜNCELLENİYOR!

Emekli maaş promosyonlarında bankalar arasında çok sert olmasa da bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabet kapsamında bazı özel bankalar daha fazla emekli müşteriye ulaşabilmek adına promosyon ödemelerini yüksek tutabiliyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyalarını bankalar her ay güncelliyorlar. Bu güncellemede ödemelerin tutarları artırılabiliyor veya emeklilere ek imkanlar sağlanıyor.

İŞ BANKASI YENİ KAMPANYAYI AÇIKLADI

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası 31 Aralık’ta sona ermiş ve yeni kampanya da açıklanmamıştı. İş Bankası yeni bir duyuru yaparak 31 Ocak’a kadar geçerli olacak emekli maaş promosyonu kampanyasını açıkladı. Bu açıklama ile beraber emeklilere ödenecek olan promosyon tutarları da belli oldu.

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında bu ayın sonuna kadar emeklilere yapacağı ödemeler şu şekilde açıklandı:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL,
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL,
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 7.500 TL maaş promosyonu ödenecek.

PROMOSYON SÖZLEŞMESİ YAPILIYOR

İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak ödeme alabilmek için banka ile müşteri arasında promosyon sözleşmesi yapılması gerekiyor. 3 yıl süresi olan promosyon sözleşmesi kapsamında emekli müşteri İş Bankası’na yatmaya başlayan SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Banka ise bu söze karşılık emekli müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanarak bu bankanın emekli maaş müşterisi olanlara banka tarafından ek avantajlar da sağlanıyor. Kredi çekerken uygun faiz, emekli maaşlarını kolay çekebilme, işlem önceliği gibi imkanlar emekli müşterilerin kullanımına sunuluyor.

SONRAKİ HABER