İş Bankası yüzde sıfır faizle ihtiyaç kredisi verecek! 100 bin liraya tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz

Ülkemizde artan maliyetler nedeniyle gelen zamlar da vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. TCMB'nin aldığı faiz artışı kararları da kredi faizlerinin yükselmesine neden olurken İş Bankası, sıfır faizli krediyi duyurdu.

İş Bankası yüzde sıfır faizle ihtiyaç kredisi verecek! 100 bin liraya tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz

İş Bankası yüzde sıfır faizle ihtiyaç kredisi verecek! 100 bin liraya tek kuruş faiz ödemeyeceksiniz - Ülkemizde döviz artışı hız kesmeden devam ediyor. Döviz kurundaki artış da pek çok kalemi yakından etkiliyor ve zam haberlerini ardı ardına getiriyor. Alınan zam kararları maliyetlerin artmasına neden olurken vatandaşların aylık bütçe dengeleri bozulmaya devam ediyor. Vatandaşların nakde olan ihtiyaçları da artarken çeşitli giderleri için bankaların kredi paketlerini araştırmaya devam ediyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) enflasyonla mücadele kapsamında faiz artışı kararı aldı. TCMB'nin faiz artışı kararı doğrultusunda bankalar da kredilerdeki faizleri güncellemeye devam ediyor. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için İş Bankası'ndan ''Esnaf ve KOBİ'lerimize %0 Faizli Hoş Geldin Kredisi'' başlığı ile kampanya duyurusu geldi. İş Bankası tarafından açıklanan ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşların dikkatini çekerken 1000 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceği açıklandı.

İŞ BANKASI'NDAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

İş Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere 100 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. İş Bankası, faizsiz kredi kampanyası hakkında ''İş Bankası’ndan esnaf ve KOBİ yeni ya da inaktif iken aktifleşen müşterilerine özel %0 faizli Hoş Geldin kredisi! 100.000 TL’ye kadar, %0 faizli Hoş Geldin kredisinden faydalanmak için Şubelerimize bekleriz.'' ifadelerine yer verdi. Bununla birlikte faizsiz kredi kampanyasında vade, taksit, faiz gibi seçenekleri de detaylandırdı.

kredi.jpg

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada; ''Esnaf ve KOBİ’lerimize, işlerine yönelik ihtiyaçları için 100.000 TL'ye kadar, 6 ay vadeli, %0 faizli kredi imkanı. Bankamızla 2023 yılında çalışmaya başlayan/başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerimizin işleriyle ilgili nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere Bankamızın sunduğu kredidir.'' ifadeleri yer aldı.

Kampanyaya başvuruların 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren İş Bankası, yüzde sıfır faizli Hoş Geldin Kredisinden faydalanmak için tüm şubelerden başvuru yapılabileceğini belirtti. Asgari 3 ay, azami 6 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunulabileceğini açıklayan İş Bankası, örnek ödeme tablosunu da şu şekilde paylaştı;

ekran-goruntusu-2023-08-18-150927.png

KOBİ'LERE VE ESNAFA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yüzde 0 Faizli Hoş Geldin Kredisi başvurunuzu tüm şubelerden yapabilirsiniz. Banka ile 2023 yılında çalışmaya başlayan - başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’ler, yüzde 0 Faizli Hoş Geldin Kredisi kampanyasından faydalanabilir. 2022 yılı ve öncesinde müşteri olmuş ancak 2023 yılında Bankamızla aktif ürün ve hizmet ilişkisi bulunmayanları kapsamaktadır. Kampanya kapsamında taksit ödemeli ticari krediler 100 bin liraya kadar, 6 aya varan vade ile sınırlıdır.

ekran-goruntusu-2023-08-18-152014.png

Detaylı bilgi almak ve diğer kampanya seçeneklerini öğrenmek için İş Bankası şubeleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER