İş Bankası müşterileri 12 ay boyunca o hizmetlere tek kuruş para ödemeyecek

Vatandaşlar bankaların yayımlamış olduğu kampanyalara ve fırsatlara sık sık göz atmaya devam ederken İş Bankası tarafından yayımlanan kampanya oldukça dikkat çekti.

İş Bankası müşterileri 12 ay boyunca o hizmetlere tek kuruş para ödemeyecek

Peş peşe gelen zamlar ve artan fiyatların ardından vatandaşlar yüzünü yeniden bankalara dönerken bankalar özellikle de düzenlemiş olduğu kampanyalar ile ön plana çıkmaya devam ediyor. İş Bankası tarafından yayımlanan banka kampanyası dikkat çekerken İş Bankası müşterisi olanlara büyük fırsat ve ayrıcalıkların tanınacağı belirtildi.

Vatandaşlar bankaların yayımlamış olduğu kampanyalara ve fırsatlara sık sık göz atmaya devam ederken İş Bankası tarafından yayımlanan kampanya oldukça dikkat çekti. İş Bankası tarafından dikkate alınan kampanya ve fırsat ayrıcalıkları detayları merak konusu oldu.

İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ OLACAKLAR MUTLU!

Müşterilerin memnuniyetini sağlamak amacıyla bankalar kampanya düzenlemeye devam ederken dikkat çeken kampanya duyurusu bu defa İş Bankasından geldi. İş Bankası tarafından yayımlanan banka kampanyası duyurusu ''İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale ayrıcalığından yararlanın!'' şeklinde resmi internet sitesi üzerinden yayımlanırken İş Bankası müşterilerinin 1 yıl boyunca farklı ayrıcalıklardan yararlanabileceğine yer verildi.

is-bankasi-atm-para-cekme-ve-yatirma-limitleri-439942-1.webp

1 Yıl boyunca ücret ödemeden yararlanabileceğiniz fırsatlar İş Bankası resmi internet sitesi üzerinde yer alırken ''İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, 1 yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!'' ifadeleri kullanılarak duyurulan banka kampanyasının detayları ise şu şekilde verildi;

  • Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir.
  • İstisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.
  • İstisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır.
  • Mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.
  • Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.
  • Mesai dışı ve geç (İş günlerinde saat 16:00 sonrası) EFT/FAST, EFT saatleri dışında yapılan EFT, cebe havale, çoklu ve talimatlı para transferi ile K.K.T.C Şubelerinin dahil olduğu para transferi işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.
  • İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
  • İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.
SONRAKİ HABER