İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi! 2,99 faizle 36 ay vadeli kredi ile borçlarınızı silin

Bankaların ihtiyaç kredisi oranları faiz artışı kararından etkilendi. İhtiyaç kredilerinde faizler artarken İş Bankası da güncel oranları belirledi. Nakde ihtiyacı olanlar için açıklama yapan İş Bankası'nın kredi kampanyası da belli oldu.

İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi! 2,99 faizle 36 ay vadeli kredi ile borçlarınızı silin

İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi! 2,99 faizle 36 ay vadeli kredi ile borçlarınızı silin - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) temmuz ayında faiz artırımı kararı verdi. Faiz artışına karar verilmesi ile bankaların kredi faiz oranları yenilendi. Nakit ihtiyacı olan bireyler için İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi duyurusu geldi.

Güncellenen faiz oranlarının ardından bankaların kredi kampanyaları da yenilendi ve açıklamalar yapılmaya başlandı. İş Bankası tarafından açıklanan kampanya kapsamında 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi.

İŞ BANKASI'NDAN İHTİYAÇ KREDİSİ

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası acil nakit ihtiyaçları olan bireylere yönelik duyuruldu. 70 bin liraya kadar 36 ay vadeli kredi vereceğini açıklayan İş Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken vade, taksit, faiz gibi seçenekler hakkında da bilgilendirme yapıldı.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada; ''İhtiyaç Kredisi, 70.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir.

bankasi-ihtiyac-kredisi-faiz-oranlarini-guncelledi-299-faizle-36-ay-vadeli-kredi-ile-borclarinizi-sili.jpg

Belirtilen faiz oranı bankanın müşteri özelinde uygulanan en düşük fiyat olup; müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Hesaplamalar bilgilendirme amaçlı olup; bankanın faiz oranını değiştirme hakkı saklıdır.

Kredi tutarı 50.000 TL – 70.000 TL’ye kadar (70.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 10 bin liralık miktar için;

10 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 ay vade ve yüzde 2,90 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 8 bin 437 lira 27 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 512 lira 15 kuruş, toplam ödemenin 18 bin 487 lira 8427 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 56,55 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin 50 lira olduğu kaydedildi.

screenshot-29.jpg

İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 70 bin liralık miktar için;

70 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve yüzde 2,90 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 37 bin 606 lira 57 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 4 bin 483 lira 61 kuruş, toplam ödemenin 107 bin 956 lira 64 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 56,78 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin 350 lira olduğu bildirildi.

screenshot-30.jpg

İş Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER