İpragaz'dan 24 saatlik indirim kampanyası! Büyük mutfak tüpüne 100 TL indirim

Son dönemin zam şampiyonları arasında yer alan tüp fiyatları rekor seviyeye yükselirken tüp almak isteyen kişilere İpragaz kampanyası açıklandı. Büyük mutfak tüpü fiyatı Eylül 2024 fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?

İpragaz'dan 24 saatlik indirim kampanyası! Büyük mutfak tüpüne 100 TL indirim

Dolar kuru ve enflasyonda yaşanan yükseliş pek çok ürün ve hizmete zam yağmuru yaşanmasına neden olurken tüp fiyatları bunların başında yer almıştı. Büyük mutfak tüpü fiyatları 800 lirayı aşarken vatandaşlar büyük bir şok yaşamıştı. Mutfak tüpü almak isteyen kişiler için İpragaz yeni kampanyasını duyurdu. Tüp fiyatları için 100 TL indirim yapıldı.

İPRAGAZ BÜYÜK MUTFAK TÜPÜ FİYATI İÇİN 100 TL İNDİRİM YAPTI!

Tüp fiyatları için kampanya başlatan İpragaz son başvuru tarihini 17 Eylül 2024 olarak açıkladı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için son 24 saatlik süreç başlarken kampanya koşulları ise şu şekilde sıralandı:

Kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 11 Eylül 2024 – 17 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya döneminde, İpragaz tarafından EPDK'ya bildirilen KDV dahil tavan satış fiyatı üzerinden 100 TL tutarında indirim uygulanacaktır.

Sepet adımında kampanya hakedişiniz varsa ilgili kampanya sepetinizde uygulanacaktır.

Her üye, kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir.

Kampanya sadece iPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir.

İpragaz'dan 24 saatlik indirim kampanyası! Büyük mutfak tüpüne 100 TL indirim

Büyük tüp siparişini uygulama üzerinden veren kişilere 100 TL indirim yapılacak. 100 liralık indirimden yararlanan kişiler için tüp fiyatı 820 TL yerine 720 TL olarak uygulanacak. İndirim kampanyası için son 24 saat kalırken İpragaz tarafından kampanya düzenli olarak tekrarlanıyor. Bu nedenle yarından itibaren kampanyanın güncellenmesi ve yeni koşulların açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER