İnternet kullanıcıları dikkat! 1 Ekim'den sonra zam geliyor en ucuz paket 600 TL olacak

Türk Telekom'un internet ücretlerine 1 Ekimden sonra zam geliyor. Artık devretme ve hat dondurma ücretleri de zamlanacak.

İnternet kullanıcıları dikkat! 1 Ekim'den sonra zam geliyor en ucuz paket 600 TL olacak

Kur ve vergilerdeki dalgalanmalar devam ederken zam haberleri üst üste geliyor. Son olarak Türk Telekom'dan da zam haberi geldi. 1 Ekim'den sonra tarifelerine, hat dondurma ve devretme gibi işlemlerine de zam yapacak olan operatör, vatandaşın cebini yakacak.

Türk Telekom'un duyurduğu haberden sonra bu operatörü kullanan vatandaş harekete geçti. Önümüzdeki ay ne kadar fatura ödeyeceğini merak eden Türk Telekom kullanıcıları zamları araştırmaya başladı.

modemlerin-genel-ozellikleri.jpg

FİYATLAR YÜZDE 15 ARTACAK

Türk Telekom yaptığı açıklamada 1 Ekim'den sonra taahütsüz internet fiyatlarına zam yapacağını duyurdu. Taahhütsüz ücretlerde yaklaşık yüzde 15 oranında artış yaşanacak. Taahhütlü kampanya ücretlerinde de artış bekleniyor.

Taahhütü devam eden kullanıcıların internet ücretlerinde fiyat değişikliği yapılmazken yeni abone olmayı düşünenler 1 Ekim'e kadar abone olurlarsa kampanyadan yararlanabilirler. 1 Ekim'den sonra abone olanlar zamlı fiyatlardan abone olacaklar. Sadece abone ücreti değil hat dondurma, nakil, devir ve statik IP gibi hizmetlerin ücretleri de artacak.

screenshot-8.jpg

screenshot-7.jpg

YENİ FİYAT LİSTESİ

Yeni açıklanan fiyatlara göre 1 Ekim'den sonra en ucuz paketin 600 TL'den başlayacak. Gelen zamlara göre yeni fiyat listesi yayımlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER